Kasteeltuinen in Arcen

Ledenvoordelen

Met korting naar het museum, de dierentuin of het theater? Coöperatie Nh1816 biedt u samen met maatschappelijk partners interessante ledenvoordelen aan. U leest over de voordelen in ZEST Magazine.

Als lid maakt u gebruik van de ledenvoordelen via aanvraagbuttons bij de actuele ledenvoordelen op deze pagina. Direct op de hoogte worden gebracht van de start van ledenvoordelen? Schrijf u onderaan deze pagina in op onze ledennieuwsbrief.

Actuele ledenvoordelen

26-6 t/m 31-12

Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers

26-6 t/m 15-11

Tosti Truffels Treinen - Het Spoorwegmuseum

26-6 t/m 1-9

Ennemaborg - Groninger Landschap

26-6 t/m 1-11

Kasteeltuinen Arcen

Ledenvoordeel

Groninger Landschap

Winactie

Claudia de Breij in Carré

Ledenvoordeel

ARTIS

Ledenvoordeel

NEMO Science Museum

Steun aan maatschappelijk partners

Coöperatie Nh1816 steunt via stichting Goede Doelen Nh1816 maatschappelijke projecten en goede doelen zodat die voor iedereen behouden en toegankelijk blijven. Nieuwsgierig naar de projecten die Stichting Goede Doelen Nh1816 steunt? Op de website van Stichting Goede Doelen vindt u alle projecten.

Blijf op de hoogte!

Coöperatie Nh1816 biedt u samen met maatschappelijk partners interessante ledenvoordelen aan. Wilt u direct op de hoogte worden gebracht van de start van ledenvoordelen? Schrijf u in op onze ledennieuwsbrief. Wij zullen u enkel een nieuwsbrief sturen bij de start van ledenvoordelen en belangrijke updates over deze voordelen.

Vragen?

Heeft u vragen over een van de ledenvoordelen? Stel uw vragen gerust via marketing@nh1816.nl.