twee meisjes in het reddingmuseum wijzen tas aan

Ledenvoordelen

Met korting naar het museum, de dierentuin of het theater? Nh1816 biedt je samen met maatschappelijk partners interessante ledenvoordelen aan. Je leest over de voordelen in ZEST Magazine.

Als lid maak je gebruik van de ledenvoordelen via aanvraagbuttons bij de actuele ledenvoordelen op deze pagina. Direct op de hoogte worden gebracht van de start van ledenvoordelen? Schrijf je onderaan deze pagina in op onze ledennieuwsbrief.

Foto: Bas Losekoot

twee personen in de keuken met een rookmelder en brandblusser

Korting op Brandpreventiewinkel.nl

30% korting op rookmelders t/m 31 januari 2023

meisjes in reddingmuseum wijzen tas aan

Nationaal Reddingmuseum

48% korting op entree tot en met 31 december 2023

zest magazin cover

ZEST Magazine

Het ledenmagazine valt jaarlijks medio juni op jouw mat!

Steun aan maatschappelijk partners

Coöperatie Nh1816 steunt via stichting Goede Doelen Nh1816 maatschappelijke projecten en goede doelen zodat die voor iedereen behouden en toegankelijk blijven. Nieuwsgierig naar de projecten die Stichting Goede Doelen Nh1816 steunt? Op de website van Stichting Goede Doelen vind je alle projecten.

Blijf op de hoogte!

Coöperatie Nh1816 bied je samen met maatschappelijk partners interessante ledenvoordelen aan. Wil je direct op de hoogte worden gebracht van de start van ledenvoordelen? Schrijf  je in op onze ledennieuwsbrief. Wij zullen je enkel een nieuwsbrief sturen bij de start van ledenvoordelen en belangrijke updates over deze voordelen.
 

Vragen?

Heb je vragen over een van de ledenvoordelen? Stel je vragen gerust via ledenvoordeel@nh1816.nl

Naar boven