steenhuis in het groninger landschap

Ledenvoordelen

Met korting naar het museum, de dierentuin of het theater? Wandelen en fietsen met gratis toegestuurde gebiedsfolder? Coöperatie Nh1816 biedt u samen met maatschappelijk partners interessante ledenvoordelen aan. U leest over de voordelen in ZEST Magazine, maakt gebruik van actuele ledenvoordelen via uw VerzekeringApp of vraagt deze aan via onderstaande actiepagina's.

Als lid maakt u gebruik van de ledenvoordelen via aanvraagbuttons bij de actuele ledenvoordelen op deze pagina. De ledenvoordelen die worden verwacht zijn hieronder zichtbaar en aan te vragen zodra de actie start. Direct op de hoogte worden gebracht van de start van ledenvoordelen? Schrijf u onderaan deze pagina in op onze ledenupdate.

Ledenvoordelen

30% korting op brandpreventiemiddelen

Nh1816 Preventiewinkel

Korting op entree & gratis audiotour

Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers

Gratis wandelkaart

Groninger Landschap - Het Hunzedal

Korting op entree

ARTIS

Gratis Hunebedroute

Drents Landschap - Hunebedden

Korting op entree

Nederlands Openluchtmuseum

Traktatie op het Carré Terras

Koninklijk Theater Carré

Korting op bootjesverhuur

Landschap Noord-Holland - Ilperveld

Korting op entree

NEMO Science Museum

Korting op entree

Spoorwegmuseum

Steun aan maatschappelijk partners

Coöperatie Nh1816 steunt via stichting Goede Doelen Nh1816 maatschappelijke projecten en goede doelen zodat die voor iedereen behouden en toegankelijk blijven. Nieuwsgierig naar de projecten die Stichting Goede Doelen Nh1816 steunt? Op de website van Stichting Goede Doelen vindt u alle projecten.

Blijf op de hoogte!

Coöperatie Nh1816 biedt u samen met maatschappelijk partners interessante ledenvoordelen aan. Wilt u direct op de hoogte worden gebracht van de start van ledenvoordelen? Schrijf u in op onze ledennieuwsbrief. Wij zullen u enkel een nieuwsbrief sturen bij de start van ledenvoordelen en belangrijke updates over deze voordelen.

Vragen?

Heeft u vragen over een van de ledenvoordelen? Stel uw vragen gerust via ledenvoordeel@nh1816.nl