twee meisjes op het spoor in het Spoorwegmuseum

Januari 2024 t/m 5 januari 2025

Reis mee en ontdek het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum. Het is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater, spannende attracties en met wisselende tentoonstellingen en evenementen ben je altijd op het juiste spoor! 

Omdat je lid bent van Nh1816 ontdek je het Spoorwegmuseum met flinke korting: voor slechts € 6,- p.p. in plaats van € 19,50 p.p. in februari 2024 tot en met 5 januari 2025.
 

Voorwaarden

 • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden. Naar je combipolisnummer kan bij entree worden gevraagd;
 • Een kortingscode kan eenmalig worden gebruikt;
 • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling;
 • Geen VerzekeringApp of Mijn-Polissen? Vraag een kortingscode aan via het formulier onderaan deze pagina;
 • De tickets met korting reserveer je in de ticketstraat van het Spoorwegmuseum door jouw persoonlijke kortingscode in de laatste stap van het bestelproces in te voeren;
 • Kinderen van 0 t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het Spoorwegmuseum;
 • Tickets met korting verzilver je in de periode tussen 1 februari 2024 tot en met 5 januari 2025;
 • Je hebt enkel toegang tot het museum wanneer je een geldig entreebewijs (volwassene/kind) aanschaft;
 • De korting geldt voor maximaal zes personen;
 • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij het Spoorwegmuseum;
 • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol.
homepage van de verzekeringapp met pijl naar de knop ledenvoordelen

VerzekeringApp of Mijn-Polissen!

Claim direct jouw kortingscode via de VerzekeringApp. Nog geen app gebruiker? Registreer eenvoudig met het e-mailadres dat bij ons bekend is!

mensen bij oude trein in spoorwegmuseum

Wat is er te doen in het museum?

Het Spoorwegmuseum is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater, spannende attracties en met wisselende tentoonstellingen en evenementen beleef je altijd een leuk dagje uit! 

Maatschappelijk partner van het Spoorwegmuseum

De herinrichting van de grote museumhal van het Spoorwegmuseum is mogelijk dankzij een donatie van Stichting Goede Doelen Nh1816. “Het Spoorwegmuseum is een echt familiemuseum en het project om erfgoed te bewaren en goed te ontsluiten voor jong en oud sluit goed aan bij de doelstellingen van de Stichting. Educatie en historisch belang gecombineerd”, aldus Hein Aanstoot, oud-voorzitter van Stichting Goede Doelen Nh1816. “We zijn er trots op om met het Spoorwegmuseum een groot project aan het werk van onze stichting te kunnen toevoegen.”

Lees hier meer over de ondersteuning aan het Spoorwegmuseum.

Ontvang jouw kortingscode binnen 3 werkdagen

Kortingscode aanvragen

Voor jou als lid

Nh1816-verzekerden zijn gratis en automatisch lid van Coöperatie Nh1816 (voorwaarden). Jaarlijks versturen we ons ledenblad Zest Magazine en kunnen leden profiteren van diverse aantrekkelijke ledenvoordelen. Ga bijvoorbeeld met korting naar het museum, de dierentuin of het theater!

Naar boven