kinderen wijzen naar modeltreinen in spoorwegmuseum

1 april t/m 7 januari 2024

Reis mee en ontdek het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum. Het is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater, spannende attracties en met wisselende tentoonstellingen en evenementen ben je altijd op het juiste spoor!

Ontdek het Spoorwegmuseum voorslechts € 5,- p.p. in plaats van € 17,50 p.p.

Kortingscode aanvragen

Ga naar jouw VerzekeringApp om direct jouw kortingscode te ontvangen en verzilveren of vraag hem aan via onderstaand formulier. Heb je de VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Vraag eerst een kortingscode aan voordat je tickets met korting via de Spoorwegmuseum-ticketstraat gaat bestellen. 

Na het aanvragen van uw kortingscode ontvangt u deze binnen drie werkdagen. Wilt u direct uw korting ontvangen, vraag uw korting dan aan via uw VerzekeringApp.

Kortingscode aanvragen

Voorwaarden

  • De tickets met korting reserveer je op https://ticketshop.spoorwegmuseum.nl/ door jouw persoonlijke kortingscode in het bestelproces in te voeren. 
  • Kinderen van 0 t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het Spoorwegmuseum.
  • Tickets met korting in de periode tussen 1 april t/m 7 januari 2024
  • Je hebt enkel toegang tot het museum wanneer je een geldig entreebewijs (volwassene/kind) aanschaft.
  • Je bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen. Naar jouw relatie-/polisnummer kan bij entree worden gevraagd.
  • De korting geldt voor maximaal zes personen.
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij het Spoorwegmuseum. 
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling
mensen bij oude trein in spoorwegmuseum

Wat is er te doen in het museum?

Het Spoorwegmuseum is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater, spannende attracties en met wisselende tentoonstellingen en evenementen beleef je altijd een leuk dagje uit! 

Maatschappelijk partner van het Spoorwegmuseum

De herinrichting van de grote museumhal van het Spoorwegmuseum is mogelijk dankzij een donatie van Stichting Goede Doelen Nh1816. “Het Spoorwegmuseum is een echt familiemuseum en het project om erfgoed te bewaren en goed te ontsluiten voor jong en oud sluit goed aan bij de doelstellingen van de Stichting. Educatie en historisch belang gecombineerd”, aldus Hein Aanstoot, oud-voorzitter van Stichting Goede Doelen Nh1816. “We zijn er trots op om met het Spoorwegmuseum een groot project aan het werk van onze stichting te kunnen toevoegen.”

Lees hier meer over de ondersteuning aan het Spoorwegmuseum.

Naar boven