Tentoonstelling Spoor van Verbeelding Spoorwegmuseum

1 november t/m 9 januari 2022

Reis 150 jaar terug in het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum. Het is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater, spannende attracties en met wisselende tentoonstellingen en evenementen ben je altijd op het juiste spoor!

Voor slechts € 10,- naar het Spoorwegmuseum in plaats van € 17,50 per persoon.

Bezoek Winter Station
Tijdens Winter Station, van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022, brengen ontelbare lampjes, kerstdecoraties en een antieke carrousel het hele Spoorwegmuseum in een romantische wintersfeer. Dagelijks is er een gevarieerd programma. Kinderen kunnen eindeloos rondjes draaien in een prachtige carrousel terwijl ouders kunnen genieten van hapjes en drankjes bij de koek en zopie kraampjes.
 

Kortingscode aanvragen

Ga naar jouw VerzekeringApp om direct jouw kortingscode te ontvangen en verzilveren of vraag hem aan via onderstaand formulier. Heb je de VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Na het aanvragen van uw kortingscode ontvangt u deze binnen drie werkdagen. Wilt u direct uw korting ontvangen, vraag uw korting dan aan via uw VerzekeringApp.

Kortingscode aanvragen

Voorwaarden

  • De tickets met korting reserveert u op https://ticketshop.spoorwegmuseum.nl/ door uw persoonlijke kortingscode in het bestelproces in te voeren. 
  • Kinderen van 0 t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het Spoorwegmuseum.
  • Tickets met korting in de periode tussen 1 november 2021 t/m 9 januari 2022.
  • U heeft enkel toegang tot het museum wanneer u een geldig entreebewijs (volwassene/kind) aanschaft.
  • Voor toegang wordt vanaf 6 november gevraagd naar een coronatoegangsbewijs.
  • U bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen. Naar uw relatie-/polisnummer kan bij entree worden gevraagd.
  • De korting geldt voor maximaal zes personen.
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij het Spoorwegmuseum. 
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer u het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling
man aan het werk in het openluchtmuseum

Wat is er te doen in het museum?

Tijdens de tentoonstelling ‘Spoor van Verbeelding’ kunnen kinderen zelf aan de slag met het maken van hun eigen affiche in het ‘Atelier van Verbeelding’ in het museum. Deze speciale plek is gecreëerd met alle benodigdheden, aanwijzingen en inspiratie om zelf het mooiste affiche te maken voor thuis aan de muur.

Jongetjes in Spoorwegmuseum

Maatschappelijk partner van het Spoorwegmuseum

De herinrichting van de grote museumhal van het Spoorwegmuseum is mogelijk dankzij een donatie van Stichting Goede Doelen Nh1816. “Het Spoorwegmuseum is een echt familiemuseum en het project om erfgoed te bewaren en goed te ontsluiten voor jong en oud sluit goed aan bij de doelstellingen van de Stichting. Educatie en historisch belang gecombineerd”, aldus Hein Aanstoot, oud-voorzitter van Stichting Goede Doelen Nh1816. “We zijn er trots op om met het Spoorwegmuseum een groot project aan het werk van onze stichting te kunnen toevoegen.”

Lees hier meer over de ondersteuning aan het Spoorwegmuseum.

Naar boven