Voor een zekere en duurzame maatschappij

Coöperatie Nh1816

Duurzame relatie

Dorine van Basten, Ton van Hooft en Hein Aanstoot zijn de bestuursleden van de Coöperatie Nh1816. Ton van Hooft legt uit hoe de coöperatie in elkaar zit en wat zij betekenen voor de verzekerde, financieel adviseur en het verzekeringsbedrijf Nh1816.

Maatschappelijke projecten worden betaald uit het collectieve dividend dat de maatschappij, bij een goed resultaat, aan de coöperatie overmaakt. ‘Waarom maken jullie de verzekering dan niet een euro goedkoper?’ Is volgens Ton soms de reactie. ‘Omdat wij een duurzame relatie met onze verzekerden nastreven en we op deze wijze iets kunnen teruggeven aan de samenleving.' 

Midden in de drie-eenheid

De coöperatie is van ons allemaal

De coöperatie is zelfstandig, werkt in het belang van haar stakeholders en in overleg met de directie van Nh1816. 

De rol van de coöperatie is de binding tussen verzekerde, adviseur en verzekeringsbedrijf te versterken.

De coöperatie behartigt de belangen van alle onderdelen, en kan een lans breken voor allerlei maatschappelijk relevante zaken.

 

Ledenvoordeel het Spoorwegmuseum

Ledenvoordeel

Voor leden van de coöperatie biedt Nh1816 in samenwerking met haar maatschappelijker partners voordelen aan. Zo kunt u in het voorjaar met het hele gezin naar het Spoorwegmuseum met 50% korting!

U kunt daar onder meer “Treinen door de Tijd” bewonderen, een beeld van de Nederlandse spoorgeschiedenis. Mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Goede Doelen Nh1816.

Wat houdt het lidmaatschap in?

Nh1816 is een coöperatieve verzekeraar die zich onderscheidt door een stabiel beleid en innovatieve oplossingen. Nh1816 streeft niet de hoogste winst na maar doet zaken in het belang van haar stakeholders. 

U bent als verzekerde automatisch en gratis lid van de coöperatie bij het afsluiten van een Nh1816 verzekering. Wij betrekken u als verzekerde bij onze coöperatie door u ledenvoordelen aan te bieden.

Veelgestelde vragen over de coöperatie

Waarom kiest Nh1816 voor een coöperatie? Wat houdt de coöperatie voor mij als lid in? En hoe kan ik een goede doelen project aandragen?

Al deze vragen beantwoorden wij bij de veelgestelde vragen.