personeel Nh1816 Verzekeringen in actie op klimduin Schoorl
Ton van Hooft en Dorine van Basten

Coöperatie Nh1816 Verzekeringen

Nh1816 is dé betrokken particuliere schadeverzekeraar. Betrokken bij onze verzekerden, adviseurs, de verzekeringsmaatschappij en natuurlijk de samenleving. Niet voor niets zijn wij een coöperatie. Want vanuit de coöperatie Nh1816 Verzekeringen zetten wij ons volop in voor hun belangen. Samen maken wij het verschil.

personen lezen ZEST Magazine op kantoor

Samenwerken met adviseurs

Nh1816 Verzekeringen werkt actief samen met lokale adviseurs. De coöperatie versterkt die samenwerking en is de schakel als het gaat om lokale goede doelen projecten. Door de kennis en support van de coöperatie, kan de adviseur inzetten op maatschappelijke betrokkenheid. Dit verdiept de duurzame relatie met de verzekerden. 

Nh1816 personeel tijdens 200 jaar personeelsfeest

Lidmaadschap

Verzekerden van Nh1816 zijn automatisch en gratis lid van de coöperatie. Zij profiteren van aantrekkelijke ledenvoordelen. Met korting naar ARTIS, het Nederlands Openluchtmuseum, Koninklijk Theater Carré en NEMO bijvoorbeeld. Via onder andere ZEST Magazine houden wij onze leden op de hoogte van de ledenacties. 

cheque uitreiking bij kantoor de wit

Winst teruggeven

Goede doelen steunen, lokale projecten mogelijk maken en ledenacties aanbieden: de coöperatie doet dat vanuit collectief dividend. Dit bedrag is volledig afhankelijk van het positieve bedrijfsresultaat van Nh1816 Verzekeringen. De missie is duidelijk: belangen behartigen en iets teruggeven aan de samenleving.

coöperatie driehoek

Coöperatie is van ons allemaal

De coöperatie is zelfstandig, werkt in het belang van haar stakeholders en in overleg met de directie van Nh1816. De rol van de coöperatie is de binding tussen verzekerde, adviseur en verzekeringsbedrijf te versterken. Zij behartigt de belangen van alle onderdelen, en kan een lans breken voor allerlei maatschappelijk relevante zaken. Zo kunnen adviseurs bijvoorbeeld op eigen initiatief, desgewenst met hun verzekerden, goede doelen projecten opzetten (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en bij de coöperatie terecht voor support en kennis om deze dingen goed te regelen. Deze projecten zijn een goed voorbeeld van de duurzame relatie die zowel adviseurs als Nh1816 met hun verzekerden nastreven.

Naar boven