Nh1816 personeel heft het glas tijdens 200 jarig bestaan

Gratis

Lidmaatschap

Klanten van Nh1816 noemen wij onze verzekerden. Zij zijn automatisch en gratis lid van de coöperatie Nh1816. Heeft u een verzekering of uw verzekeringspakket bij Nh1816? Dan profiteert ook u van ledenvoordelen en steunt u maatschappelijke betrokkenheid.

Coöperatie Nh1816 in het kort

De coöperatie Nh1816 is de verbinding tussen Nh1816, de adviseur, de klanten en de lokale samenleving. De coöperatie versterkt de onderlinge betrokkenheid. Dat heeft voordelen, ook voor onze klanten. In de vorm van ledenvoordelen bijvoorbeeld.

Ledenvoordelen

Lid zijn van de coöperatie Nh1816 betekent profiteren van ledenvoordelen. Daarom ontvangt u regelmatig aanbiedingen zodat u met korting geniet van een bezoekje aan een museum, dierentuin of theater. Zin in een uitje met korting? Ga naar de actuele ledenvoordelen.

Maatschappelijke betrokkenheid

De coöperatie Nh1816 heeft oog en hart voor de maatschappij. Daarom steunt de coöperatie lokale en regionale goede doelen. Wat betekent dit voor u, als lid van de coöperatie?

  1. Steunt uw adviseur samen met Nh1816 een lokaal goede doelen project? Dan wordt u uitgenodigd om gratis of met korting het evenement te bezoeken.
  2. U mag ook zelf een lokaal of regionaal goede doelen project aandragen. Deel uw idee met uw adviseur. Is ook hij enthousiast en betrokken, dan deelt hij het voorstel met Nh1816. Samen toetsen we het voorstel aan de voorwaarden. Vanzelfsprekend informeren wij u over een eventuele afwijzing of de toezegging.
     

Afmelden

Niet iedereen stelt een automatisch lidmaatschap op prijs. Liever niet profiteren van ledenvoordelen, ZEST Magazine ontvangen en lokale goede doelen projecten steun? Uitschrijven kan eenvoudig via de VerzekeringApp en via Mijn Polissen. Dit doet u bij de "voorkeuren" binnen uw profielinstellingen. Het beëindigen van uw lidmaatschap van de coöperatie heeft uiteraard geen gevolgen voor uw lopende verzekeringen.

Vragen

Heeft u vragen over uw lidmaatschap? Stel uw vragen gerust via marketing@nh1816.nl.

Naar boven