directie Nh1816 Verzekeringen
screenshots van mijn-polissen.nl en verzekeringapp

Hét Portaal voor adviseurs

Portaal

Offreren, aanvragen, schade melden en muteren doen aangesloten adviseurs in Portaal.

Nog geen toegang? Vraag de beheerder binnen jullie kantoor om een account aan te maken. Nog geen samenwerkend kantoor? Neem contact met ons op. 

Local hero

Onze adviseurs staan midden in de maatschappij. Ze zijn betrokken bij hun klanten én dorp of stad. Ze weten wat er speelt in de regio en achter de voordeur. Hij heeft regelmatig proactief contact en zijn betrokkenheid gaat verder dan een verzekeringsadvies. Als hij voor of met zijn klanten iets kan doen voor een ander pakt hij die kans. Nh1816 verzekeringen, de verzekerden en de local hero vinden elkaar als lid van de coöperatie.

Samenwerken

Samenwerken dat doen wij op basis van vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat jij als adviseur alle tools in handen hebt om je te richten op datgene dat belangrijk is, de relatie met je klant. Met ons Portaal en de VerzekeringApp werk je efficient, met ons marketingplatform Business Support communiceer je effectief met klanten en onze Nh1816 collega's doen elke dag hun best om jou en jouw klanten zo goed mogelijk te helpen.

Gewoon goed

Onze nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit onderscheidt ons van anderen. Gewoon goede producten & voorwaarden, zeggen wat je bedoelt, weten waar je aan toe bent en er is altijd een oplossing. Dat zeggen de bij ons aangesloten adviseurs over ons. We spannen onze elke dag in om de beste te zijn. En wat we doen, dat doen we goed. Samen met adviseurs voor onze verzekerden.

Kennismaken?

Nieuwsgierig? Dan maken we graag kennis! Vul ons contactformulier in of bel ons op  0226 - 33 18 16. Onze deskaccountmanagers zitten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Naar boven