Wij zijn een

100% intermediairverzekeraar

Nh1816 heeft zich ontwikkeld tot een 100% intermediairverzekeraar die op alle fronten kwaliteit levert. De uitkomsten van de Adfiz Kwaliteitsonderzoeken spreken dan ook duidelijke taal. Assurantieadviseurs vinden Nh1816 Verzekeringen de ‘Beste Schadeverzekeraar’ om zaken mee te doen! 

Als het om particuliere schadeverzekeringen gaat, is Nh1816 Verzekeringen inmiddels de onbetwiste marktleider van Nederland. Niet in omvang en niet op basis van centimeters dikke jaarverslagen, maar wel op basis van zaken die er voor het intermediair echt toe doen :

  • Administratieve dagverwerking (binnen 24 uur de polis in huis);
  • Volledige elektronische administratie (óók mutaties en schademelden) met het meest functionele extranet in de markt;
  • Polissen en correspondentie elektronisch voor de klant beschikbaar óók via een eigen VerzekeringApp;
  • Uitstekende telefonische bereikbaarheid (géén callcenter en géén wachttijden aan de telefoon);
  • Zakendoen op basis van een persoonlijke benadering (wij werken met korte lijnen);
  • Uitstekende producten met goede premiestelling;
  • Adequate verkoop- en marketingondersteuning;
  • Private Label marketingconcept (eigen merk beleving creëren bij de klant);
  • Advisering bij kantoorautomatisering.

Ziet u standpunten of opmerkingen waarin u uw eigen ideeën terugvindt? Dan nodigen wij u uit om kennis met ons te maken!

Aanmelden als intermediair?

Wilt u uw kantoor aansluiten bij Nh1816 Verzekeringen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Onze accountmanager zal uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen. Heeft u vragen over dit proces? Neem dan direct contact met ons op.

Coöperatief verzekeren

Nh1816 Verzekeringen is in 1816 gestart als lokale, onderlinge brandwaarborgmaatschappij. Tegenwoordig heeft Nh1816 landelijk ruim 350.000 verzekerden en bijna 1,5 miljoen polissen in de boeken. De middelgrote verzekeraar is marktleider voor simple risk particuliere risico’s via onafhankelijke adviseurs. Al tien jaar op rij is Nh1816 door adviseurs uitgeroepen tot beste schadeverzekeraar. Een prestatie waar men in Oudkarspel trots op is. Nh1816 werkt uitsluitend samen met professionele, lokale verzekeringsadviseurs.

adfiz 2020 logo winnaar particuliere schade nh1816 verzekeringen

Beste schadeverzekeraar van Nederland

De samenwerking tussen de verzekeringsadviseur en Nh1816 Verzekeringen is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. En dat betekent de gebundelde kwaliteit van de Beste Verzekeraar van Nederland met een verzekeringsadviseur in de buurt. 

De Adfiz verzekeringsadviseurs kiezen Nh1816 Verzekeringen al 14 keer als Beste Schadeverzekeraar van Nederland in het jaarlijkse prestatieonderzoek. Wij hechten veel waarde aan de uitkomsten van het Adfiz Kwaliteitsonderzoek. Het is immers een waardeoordeel van onze businesspartners over onze dienstverlening.

Missie

Nh1816 Verzekeringen biedt als intermediaire schadeverzekeraar een compleet pakket simple risks particuliere verzekeringen met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding in de markt aan. Hierbij streeft Nh1816 een actieve samenwerking met het intermediair na. Kenmerkend voor deze samenwerking is de centrale rol van het intermediair bij zowel het acceptatie- als het schadeproces. Door de uitstekende contacten met het intermediair beschikt Nh1816 snel over relevante marktinformatie waar wij, door onze platte en flexibele organisatie, slagvaardig mee omgaan.

Onze coöperatieve structuur benadrukt dat het belang van onze verzekerden centraal staat. Hierbij speelt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijke rol.

Visie

Nh1816 werkt betrokken, persoonlijk en digitaal. Onze communicatie is begrijpelijk, relevant en oplossend. Nh1816 is flexibel en innovatief en kan snel aanpassen aan wisselende omstandigheden en vraag. Door onze bescheiden omvang en korte lijnen zijn we snel en efficiënt. Onze state-of-the-art IT netwerk/systemen ondersteunen daarin.

Nh1816 vindt persoonlijk contact zeer belangrijk. Wij voelen ons betrokken bij de verschillende stakeholders (intermediair, medewerker en eindklant) en streven naar optimale processen om onze klanten te ontzorgen. Hierin lopen wij voorop ten opzichte van de concurrentie en zijn wij een voorbeeld voor anderen. Wij zijn specialist in ons vakgebied, de lokale markten, de producten en de klantbehoeften.

Naar boven