Autoverzekering

Uw auto goed verzekerd

 • Bonusbeschermer tegen no-claim verlies
 • 80% bonuskorting voor schadevrij rijden
 • Extra korting voor een 2e auto
 • Gratis accessoires-dekking tot € 1.000,-

Nh1816 Autoverzekering

Heeft u aan de wettelijk verplichte WA verzekering genoeg? Of wilt u de auto zo uitgebreid mogelijk verzekeren? Met onze vele dekkingsmogelijkheden, stelt u eenvoudig uw persoonlijke autoverzekering samen.

Beloning bij schadevrij rijden

Veilig en schadevrij rijden beloont Nh1816 Verzekeringen met 80% bonuskorting. Auto beschadigd? Vind snel en eenvoudig een reparateur bij u in de buurt. Dan betaalt u géén eigen risico.

Dekkingen

Wettelijke aansprakelijkheid

De basis van onze autoverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer u aansprakelijk bent voor schade, die u aan een ander persoon in het verkeer toebrengt, verzekerd is. Europese richtlijnen schrijven voor dat de aansprakelijkheid voor zaakschade (schade aan materialen) voor minimaal € 1.220.000,- verzekerd moet zijn en voor letselschade (schade aan mensen) € 6.070.000,-.

Nh1816 hanteert echter een bedrag van € 2.500.000,- voor zaakschade. Uw aansprakelijkheid als automobilist voor schade toegebracht aan andere weggebruikers is bij Nh1816 dus prima verzekerd.

Beperkt Cascoverzekering

Heeft u een wat oudere auto dan is de beperkt cascoverzekering een voordelige keuze voor u.

Cascoverzekering

De schade die ontstaat aan uw eigen auto kunt u prima verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering. 

Welke cascoverzekering voor u het beste is, bespreekt en overlegt u met uw verzekeringsadviseur.

Aanvullende dekkingen

Bonusbeschermer autoverzekering

Als u de Bonusbeschermer bij uw autoverzekering bijsluit, dan houdt u na een geclaimde schade in het volgende verzekeringsjaar dezelfde korting voor jaren schadevrij rijden. U kunt de speciale Bonusbeschermer maximaal 1 keer per jaar gebruiken.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Door allerlei maatregelen van de overheid neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden in het verkeer, maar toch gebeuren er nog steeds veel verkeersongevallen. Met een Ongevallen Inzittendenverzekering zorgt u ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die u met uw auto vervoert onverhoopt bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. U kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden. Samen met uw verzekeringsadviseur overlegt u welke combinatie voor uw situatie de beste keuze is.

Schadeverzekering voor inzittenden

Met een Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI) verzekert u de letselschade en de schade aan de spullen van de inzittenden die u met uw auto vervoert wanneer die onverhoopt bij een verkeersongeval betrokken raken. U kunt kiezen om de SVI voor € 500.000,- of voor € 1.000.000,- af te sluiten. Samen met uw verzekeringsadviseur overlegt u welk verzekerd bedrag voor u de beste keuze is.

Rechtsbijstand

Het weggebruik is helaas een bron van juridische conflicten. Dus bewijst een rechtbijstandverzekering bij problemen al snel zijn waarde. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering biedt u juridische hulp bij het verhalen van opgelopen verkeersschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een bestelwagen of auto. Ook hier geldt dat uw verzekeringsadviseur u graag helpt bij het kiezen van een geschikte rechtsbijstandverzekering.

Pechhulp

De pechhulpdekking zorgt ervoor dat u bij pech onderweg wordt geholpen en zo snel mogelijk weer mobiel bent. De pechhulpdekking kunt u afsluiten voor pech binnen Nederland of binnen Europa.

Veelgestelde vragen

Accessoires zijn tot maximaal € 1.000,- inclusief btw gratis meeverzekerd. Heeft u meer aan accessoires, dan zijn die ook verzekerd als u die aan ons hebt opgegeven en de waarde ervan is opgeteld bij het verzekerd bedrag.

Nee, de korting voor schadevrij rijden die u bij Nh1816 met uw bromfiets hebt verdiend, neemt u mee naar uw nieuwe Nh1816 autoverzekering. Blijft u bij Nh1816 ook met uw auto schadevrij rijden, dan krijgt u maximaal 80% bonuskorting.

In Nederland is dat niet verplicht. In het buitenland moet u wel altijd een verzekeringsbewijs bij u hebben. Dat is het Nh1816 Verzekeringsbewijs. Bij Nh1816 Verzekeringen wordt het verzekeringsbewijs op verschillende manieren aangeboden. Het verzekeringsbewijs is 24/7 on- en offline onderdeel van de VerzekeringApp. Een papieren Nh1816 Verzekeringsbewijs wordt door uw verzekeringsadviseur op verzoek verstrekt.

 

Er zijn landen waar een papieren verzekeringsbewijs vereist is. Vraag ernaar bij uw verzekeringsadviseur.

Verzekeringskaarten

Onze verzekeringskaarten geven in één overzicht aan wat er wel en wat er niet verzekerd is binnen een bepaalde dekking. Verzekeringskaarten voor de autoverzekering hebben wij voor WA, Beperkt Casco, Volledig Casco en Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI).


Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

 • Schade aan derden
 • Korting bij schadevrij rijden
 • Geen eigen risico 

Interesse?

Volledige dekking

Volledig Casco

 • Autoruitschade
 • Schade door brand en natuur
 • Schade aan uw eigen auto 
 • Inbraak en diefstal

Interesse?

WA + Beperkt Casco

 • Autoruitschade
 • Schade door brand en natuur
 • Inbraak en diefstal

Interesse?


Vind een adviseur in de buurt

Klantenservice