Bromfietsverzekering

  • Uitstekende voorwaarden en dekkingen
  • 80% bonuskorting voor schadevrij rijden
  • Géén eigen risico voor wettelijke aansprakelijkheid

Nh1816 Bromfietsverzekering afsluiten?

Verzeker uw brom- of snorfiets tegen uitstekende voorwaarden met de bromfietsverzekering van Nh1816 verzekeringen. Met een prima schadeafhandeling en een korting die kan oplopen tot 80%. Uw brom- of snorfiets is altijd goed en compleet verzekerd. Zowel de wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan anderen als ook de schade aan uw eigen brom- of snorfiets maakt onderdeel van de bromfietsverzekering uit.

De bromfietsverzekering met oog voor de toekomst

Gemotoriseerd aan het verkeer deelnemen begint vaak met een bromfiets. En later volgt dan een eigen auto of motor. Daarom kunt u de opgebouwde schadevrije jaren op een Nh1816 bromfietsverzekering meenemen naar een Nh1816 auto- of motorverzekering. Wanneer u uw brommer of snorfiets inruilt voor een auto of motor gaan uw schadevrije jaren dus niet verloren. Zo hoeft u niet opnieuw te beginnen en houden wij de autoverzekering voor jonge bestuurders betaalbaar. De bromfietsverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar, u kunt uw bromfietsverzekering naar wens bijverzekeren met diverse extra dekkingen.

Dekkingen bromfietsverzekering

Wettelijke aansprakelijkheid

De bromfietsverzekering geeft natuurlijk dekking voor de wettelijk verplichte WA verzekering die uiteraard voldoet aan alle Europese richtlijnen. Die schrijven een verzekerd bedrag van minimaal € 1.300.000,- voor zaakschade en € 6.450.000,- voor schade aan personen voor. Nh1816 hanteert echter een bedrag van € 2.500.000,- voor zaakschade. Uw aansprakelijkheid als brom- of snorfietser voor schade toegebracht aan andere weggebruikers is dus prima verzekerd.

Voordelen Nh1816

  • Verzekerden geven ons een 9.1 voor service
  • Digitale polisinformatie en schademelden via App
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Alleen via uw lokale verzekeringsadviseur

Aanvullende dekkingen

Welke dekkingen passen goed in uw bromfietsverzekering? Stel samen met een adviseur uw ideale bromfietsverzekering samen. Zo bent u precies goed verzekerd!

Ongevallenverzekering voor opzittenden

Verkeersveiligheid is een onderwerp waar de overheid veel aandacht aan schenkt. Door allerlei maatregelen neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden binnen het verkeer. Helaas gebeuren er toch nog steeds veel verkeersongevallen. Met deze verzekering zorgt u ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de opzittenden van uw bromfiets bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. U kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen.

Verzekeringskaarten

Onze verzekeringskaarten geven in één overzicht aan wat er wel en wat er niet verzekerd is binnen een bepaalde dekking. Voor de bromfietsverzekering hebben we de W.A. en de cascodekking in één verzekeringskaart samengevat.

Veelgestelde vragen

Verzekeringen

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering

vrouw rijdt verzekerd rond in een oldtimer

Oldtimerverzekering

man zit verzekerd in auto

Autoverzekering

stel rijdt rond op verzekerde motoren

Motorverzekering

Vind een adviseur in uw buurt

Snel gevonden

Schade melden

Adviseur aan het woord

VerzekeringApp

Preventietips

Polisvoorwaarden

Reviews

Naar boven