Fietsverzekering

  • Standaard verzekerd tegen beschadiging en diefstal
  • Wordt uw fiets binnen drie jaar na aanschaf gestolen? Dan vergoeden wij de aanschafwaarde
  • Géén eigen risico bij diefstal (behalve ATB en racefiets)
  • Uw fietsaccu en diverse accessoires zijn standaard meeverzekerd

Nh1816 fietsverzekering afsluiten?

Met de Nh1816 fietsverzekering (onderdeel van de inboedelverzekering) bent u verzekerd van een uitstekende dekking voor uw kostbare fiets. Of u nu een stadsfiets of toerfiets heeft, een elektrische fiets (e-bike), een urban arrow, baboe of andere bakfiets, een mountainbike (mtb) of racefiets, bij Nh1816 is deze altijd uitstekend verzekerd. Heeft u schade door een botsing of val, of omdat uw fiets gestolen is, u bent er standaard voor verzekerd. De eerste 3 jaar na de aankoopdatum zelfs tot het volledige aanschafbedrag met aftrek van een eventueel eigen risico. Dat is nog eens onbezorgd fietsen.

Dekkingen fietsverzekering

Diefstal

Wordt de fiets gestolen binnen 3 jaar nadat de fiets is aangeschaft? Dan vergoeden wij 100% van het aankoopbedrag. Mits de fiets op slot stond met een ART goedgekeurd slot, minimaal categorie 2, en het slot- en sleutelnummer bij ons bekend is. Voor ATB en Racefietsen geldt een eigen risico van 20% van het verzekerd bedrag. Ook accessoires zoals benoemd in de voorwaarden zijn standaard meeverzekerd.

Wat is niet verzekerd?

Slijtage of eigen gebrek van de fiets. Als de fiets niet op slot stond of de originele sleutels er niet meer zijn. Of als er geen aankoopnota beschikbaar is. Een volledig overzicht vindt u in de voorwaarden.

Voordelen Nh1816

  • Verzekerden geven ons een 9.1 voor service
  • Digitale polisinformatie en schademelden via App
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Alleen via uw lokale verzekeringsadviseur

Aanvullende dekkingen

Welke dekkingen passen goed in uw fietsverzekering? Stel samen met een adviseur uw ideale inboedelverzekering met fietsdekking samen. Zo bent u precies goed verzekerd!

Accessoires

Accessoires zoals een navigatiesysteem kunnen apart, tegen meerpremie, worden meeverzekerd. Het navigatiesysteem wordt dan op het polisblad genoemd.

Verzekeringskaarten

Onze verzekeringskaarten geven in één overzicht aan wat er wel en wat er niet verzekerd is binnen een bepaalde dekking. Voor de fietsverzekering bieden we een aanvullende dekking op de inboedelverzekering. Bekijk de dekking in de verzekeringskaart van de inboedelverzekering.

Veelgestelde vragen

Verzekeringen

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering

vrouw rijdt verzekerd rond in een oldtimer

Oldtimerverzekering

man zit verzekerd in auto

Autoverzekering

stel rijdt rond op verzekerde motoren

Motorverzekering

Vind een adviseur in uw buurt

Snel gevonden

Schade melden

Adviseur aan het woord

VerzekeringApp

Preventietips

Polisvoorwaarden

Reviews

Naar boven