Nh1816 Combipolis

Meer combineren is meer korting op uw premie

  • Extra korting bij 3 of meer verzekeringen
  • Elke verzekering telt mee

Nh1816 Combipolis

Met de Combipolis stelt u een persoonlijk pakket samen. Zo kunt u in de Combipolis de belangrijkste en noodzakelijke schadeverzekeringen onderbrengen. Met uw verzekeringsadviseur overlegt u welke verzekeringen dat voor u zijn. Zo heeft u de zekerheid goed, compleet en overzichtelijk verzekerd te zijn bij één verzekeraar via één verzekeringsadviseur.

Nh1816 Combipolis bespaart u

  • de poliskosten (met uitzondering van motorrijtuigenverzekeringen)
  • de toeslag voor gespreide betaling

Veelgestelde vragen

Alleen bij 3 verzekeringen of meer krijgt u korting op uw pakket. Hoeveel korting u krijgt kunt u vinden onder het kopje 'De Combikortingsregeling'.

De combikortingsregeling geldt alleen voor de particuliere schadeverzekeringen die aangeboden worden door Nh1816 Verzekeringen.

De Nh1816 Combipolis voorwaarden zorgen ervoor dat een aparte rubriek overbodig is in de productvoorwaarden. Het zijn de overkoepelende algemene voorwaarden van Nh1816. 


Nh1816 Combipolis

De Combikortingsregeling

Met de oplopende kortingsregeling bepaalt u zelf heel eenvoudig hoeveel premiekorting u verdient.

Korting op uw premie
>8 verzekeringen
10% premiekorting
8 verzekeringen
9% premiekorting
7 verzekeringen
8% premiekorting
6 verzekeringen
7% premiekorting
5 verzekeringen
6% premiekorting
4 verzekeringen
5% premiekorting
3 verzekeringen
3% premiekorting
Polisvoorwaarden
Interesse?
Vind uw adviseur

Korting op uw premie
>8 verzekeringen
8 verzekeringen
7 verzekeringen
6 verzekeringen
5 verzekeringen
4 verzekeringen
3 verzekeringen

Bij de vaststelling van de korting telt élke polis mee – zonder de voorwaarde dat een polis in een bepaalde rubriek moet vallen, zoals bij veel andere pakketpolissen wel het geval is – met uitzondering van de uitvaartverzekeringen. Een uitvaartpolis telt wel mee voor het bepalen van de hoogte van de korting die geldt voor de andere verzekeringen in de combipolis, maar op de uitvaartpolis zelf wordt géén korting verleend.

Uitvaartverzekeringen met een ingangsdatum vóór 1 april 2015 tellen mee voor het totaal aantal polissen in de Combipolis die bepalen hoeveel korting er wordt gegeven. Voor uitvaartverzekeringen met een ingangsdatum op of na 1 april 2015 geldt dit niet.


Vind een adviseur in uw buurt

Klantenservice