Ongevallenverzekering

  • 300% uitkering bij 100% blijvende invaliditeit

Nh1816 Ongevallenverzekering

Thuis, op weg naar werk of school, tijdens vrije tijd. Er zijn helaas veel voorbeelden te noemen van situaties waarin u met een ongeval te maken kunt krijgen. Schade door een ongeval betekent schade aan uw gezondheid en in het slechtste geval een overlijden. En dat betekent ook nog eens financiële schade. Maar daar kunt u iets aan doen. Een ongevallenverzekering afsluiten!

En dat doet u bij Nh1816 met een ongevallenverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. 

Dekkingen ongevallenverzekering

Wilt u dat de inzittenden van uw auto ook tegen ongevallen verzekerd zijn? Dan breidt u de ongevallenverzekering met deze aanvullende dekking uit.

Voordelen Nh1816

  • Verzekerden geven ons een 9.1 voor service
  • Digitale polisinformatie en schademelden via App
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Alleen via uw lokale verzekeringsadviseur

Opties

Combinaties

U kunt kiezen uit verschillende combinaties van ruime verzekerde bedragen voor blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval.

Tandarts

Ongevallen bij kinderen veroorzaken nogal eens gebitsschade. In de groei moet die schade adequaat en snel hersteld worden. Daarom kunt u bij uw ongevallenverzekering een aanvullende dekking kiezen die gebitsschade bij kinderen als gevolg van een ongeval extra goed verzekert.

Alleen voor uzelf of ook voor uw gezin

U kunt zelf kiezen voor wie de ongevallenverzekering afgesloten wordt. Kies voor alleen uzelf of uw hele gezin.

Dagvergoeding bij ziekenhuisopname

Als een ongeval leidt tot een opname in het ziekenhuis van een of beide ouders, dan moeten er extra kosten gemaakt worden om het huishouden op een gewone manier door te laten gaan. Met deze dekking verzekert u een daguitkering om tegemoet te komen in de kosten van gezinshulp.

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten maken informatie over de ongevallenverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een ongevallenverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Veelgestelde vragen

Vind een adviseur in uw buurt

Snel gevonden

Schade melden

Adviseur aan het woord

VerzekeringApp

Preventietips

Polisvoorwaarden

Reviews

Naar boven