Ongevallenverzekering

Ongelukken zitten in een klein hoekje

  • 300% uitkering bij 100% blijvende invaliditeit
  • Daguitkering bij ziekenhuisopname voor een of beide ouders
  • Dekking voor tandartshulp voor kinderen

Nh1816 Ongevallenverzekering

Thuis, op weg naar werk of school, tijdens vrije tijd. Er zijn helaas veel voorbeelden te noemen van situaties waarin u met een ongeval te maken kunt krijgen. Schade door een ongeval betekent schade aan uw gezondheid en in het slechtste geval een overlijden. En dat betekent ook nog eens financiële schade. Maar daar kunt u iets aan doen. Een ongevallenverzekering afsluiten!

En dat doet u bij Nh1816 met een ongevallenverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. 

De in- of opzittenden van een auto of motor

Wilt u dat de inzittenden van uw auto of de opzittenden van uw motor ook tegen ongevallen verzekerd zijn. Dan breidt u de ongevallenverzekering met deze aanvullende dekking uit.

Opties

Alleen voor uzelf of ook voor uw gezin

U kunt zelf kiezen voor wie de ongevallenverzekering afgesloten wordt. Kies voor alleen uzelf of uw hele gezin.

Combinaties

U kunt kiezen uit verschillende combinaties van ruime verzekerde bedragen voor blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval.

Tandarts

Ongevallen bij kinderen veroorzaken nogal eens gebitsschade. In de groei moet die schade adequaat en snel hersteld worden. Daarom kunt u bij uw ongevallenverzekering een aanvullende dekking kiezen die gebitsschade bij kinderen als gevolg van een ongeval extra goed verzekert. 

Dagvergoeding bij ziekenhuisopname

Als een ongeval leidt tot een opname in het ziekenhuis van een of beide ouders, dan moeten er extra kosten gemaakt worden om het huishouden op een gewone manier door te laten gaan. Met deze dekking verzekert u een daguitkering om tegemoet te komen in de kosten van gezinshulp. 

Veelgestelde vragen

De verzekering keert bij blijvende invaliditeit progressief uit. Wordt na een ongeval blijvende invaliditeit vastgesteld, dan verhogen wij het verzekerde bedrag van de polis. Blijft u bijvoorbeeld na een ongeval 100% invalide, dan keert de verzekering 300% van het verzekerde bedrag uit.

Ja. Als u de aanvullende dekking voor de inzittenden van een motorrijtuig hebt meeverzekerd.

Ja. We verzekeren u voor gewone particuliere risico’s en daar valt een sportongeval ook onder. Alleen als u een gevaarlijke sport beoefent waarbij u uw leven bewust in gevaar brengt, biedt de verzekering geen dekking. Uw verzekeringsadviseur informeert u over de mogelijkheden.

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten maken informatie over de ongevallenverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een ongevallenverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Vind een adviseur in de buurt

Nh1816 ongevallenverzekering

Wat is er verzekerd?

Ongevallenverzekering
Blijvende invaliditeit
Overlijden
Aanvullende keuzes mogelijk

U kunt uw ongevallenverzekering uitbreiden met onder andere een dekking voor tandartskosten of voor een ziekenhuisopname van een of beide ouders na een ongeval. U kunt ook nog kiezen voor een ongevallendekking voor gezinsleden in uw auto of op uw motor.

Polisvoorwaarden
Interesse?
Vind uw adviseur

Ongevallenverzekering
Blijvende invaliditeit
Overlijden
Aanvullende keuzes mogelijk

Klantenservice