logo Nh1816 Verzekeringen voor het pand

Ons verhaal

Nh1816 is van oudsher een persoonlijke en betrokken verzekeraar. Zonder poeha. Gewoon elkaar helpen. Samenwerken en waarmaken wat je afspreekt. Dat doen wij nu al ruim 200 jaar zo. Wat dat betreft is onze nuchtere en Noord-Hollandse mentaliteit door de eeuwen heen niet veranderd. Onze focus ook niet; wij zijn specialist in particuliere schadeverzekeringen. Zo kan jij jouw kostbare bezittingen goed verzekeren. Zoals je huis, auto, inboedel, fiets, caravan, boot of motor. 

map van Nederland

Lokaal geregeld

Onze verzekeringen kun je alleen afsluiten via een financieel adviseur: onze ‘local hero’. Hij is er voor jou, om je het beste persoonlijke verzekeringsadvies te geven. Bij jou om de hoek. En wij staan als business partner naast de adviseur, om samen te doen waar het om draait bij verzekeren: zekerheid bieden. Zoek een aangesloten adviseur in jouw regio!

kinderen op achterbank gaan op vakantie

Klantgerichte oplossingen

Het gezamenlijke doel van ons en je adviseur? Jou en je familie zo goed mogelijk helpen. We zijn altijd dichtbij, zowel fysiek als digitaal. Onder meer via onze VerzekeringApp. Je adviseur ontzorgt je door samen met ons eventuele schades af te handelen. Zo kan jij je richten op jezelf en je omgeving, zoals je gezin. Dat is nog eens onbezorgd verzekeren!

hardlopers aan de start van Rondje Zegveld

Betrokken bij jou

Wij hebben een groot hart voor de mens en de maatschappij. Via onze coöperatie en Stichting Goede Doelen steunen wij goede doelen, sponsoren wij lokale projecten in samenwerking met verzekeringadviseurs, brengen wij ZEST Magazine uit én bieden wij aantrekkelijke ledenvoordelen, voor jou, als onze verzekerde. Zo geven wij een deel van onze winst terug aan de maatschappij.

 

 

Kom binnen

Neem een digitaal kijkje achter de schermen bij ons op kantoor in Oudkarspel! Hier staan onze 160 medewerkers in contact met meer dan 800 financieel adviseurs en bijna 500.000  verzekerden.

logo dfo award

Onze resultaten

In de korte geschiedenis van Adfiz prestatieonderzoeken werden wij namens financieel adviseurs al 15 keer uitgeroepen tot Beste Particuliere Schadeverzekeraar van Nederland. Een mooie waardering! Ook verzekerden zijn tevreden over de dienstverlening van Nh1816: we ontvangen gemiddeld een 9,1 voor service, dankzij diverse klantbeoordelingen.

Kantoorpand Nh1816 Verzekeringen in het verleden

Onze geschiedenis

Betrokkenheid zit in onze wortels. Je voelt het als je onze geschiedenis in duikt, van ruim 200 jaar verzekeren. Nh1816 is zo’n 150 jaar lang geleid door een familie, die de ambitie van grondlegger Cornelis Eecen voortzette. In 1816 startte hij de Onderlinge Brandwaarborg Maatschappij. Aan de Dorpsstraat in Oudkarspel, waar je ons nog steeds kunt vinden. 

Missie

Nh1816 Verzekeringen biedt als intermediaire schadeverzekeraar een compleet pakket simple risks particuliere verzekeringen met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding in de markt aan. Hierbij streeft Nh1816 een actieve samenwerking met het intermediair na. Kenmerkend voor deze samenwerking is de centrale rol van het intermediair bij zowel het acceptatie- als het schadeproces. Door de uitstekende contacten met het intermediair beschikt Nh1816 snel over relevante marktinformatie waar wij, door onze platte en flexibele organisatie, slagvaardig mee omgaan.

Onze coöperatieve structuur benadrukt dat het belang van onze verzekerden centraal staat. Hierbij speelt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijke rol.

Visie

Nh1816 werkt betrokken, persoonlijk en digitaal. Onze communicatie is begrijpelijk, relevant en oplossend. Nh1816 is flexibel en innovatief en kan snel aanpassen aan wisselende omstandigheden en vraag. Door onze bescheiden omvang en korte lijnen zijn we snel en efficiënt. Onze state-of-the-art IT netwerk/systemen ondersteunen daarin.

Nh1816 vindt persoonlijk contact zeer belangrijk. Wij voelen ons betrokken bij de verschillende stakeholders (intermediair, medewerker en eindklant) en streven naar optimale processen om onze klanten te ontzorgen. Hierin lopen wij voorop ten opzichte van de concurrentie en zijn wij een voorbeeld voor anderen. Wij zijn specialist in ons vakgebied, de lokale markten, de producten en de klantbehoeften.

Naar boven