teamfoto van het personeel van Nh1816 bij de ingang van het pand

Nh1816 Verzekeringen, betrokken bij jou

Nh1816 is van oudsher een persoonlijke en betrokken verzekeraar. Zonder poeha. Gewoon elkaar helpen. Samenwerken en waarmaken wat je afspreekt. Dat doen wij nu al ruim 200 jaar zo. Wat dat betreft is onze nuchtere en Noord-Hollandse mentaliteit door de eeuwen heen niet veranderd. Onze werkwijze wel. De digitalisering en coöperatieve aanpak vergroten onze betrokkenheid.

Nh1816 is marktleider

Verzekeren is zekerheid bieden. Als specialisten dekken wij daarom schaderisico’s af die mensen zelf niet kunnen of willen dragen. Wij staan voor een actieve samenwerking met de adviseur en zijn marktleider als het gaat om particuliere schadeverzekeringen via die adviseur. Onze klanten krijgen het beste advies op maat van de lokale adviseur bij hun om de hoek. Persoonlijk en zowel fysiek als digitaal altijd dichtbij. Zo zijn zij beschermd tegen financiële problemen en risico’s bij schade. Om het beste advies te waarborgen, hebben wij ogen en oren voor de wensen uit de markt.

Slimme oplossingen

Energiek als wij zijn, werken wij continue aan innovatieve producten die aansluiten op de wensen uit de markt. Slimme digitale oplossingen maken de lijnen kort. Verzekerden en adviseurs zijn direct met elkaar en met ons verbonden. Verzekerden beheren hun verzekeringen in de ‘mijn-omgeving’ en natuurlijk de ‘VerzekeringApp’. 

Al 200 jaar onafhankelijk

Vanuit ons kantoor in Oudkarspel gaan we het land in. Onze medewerkers staan in contact met meer dan 800 adviseurs en natuurlijk alle ruim 470.000 verzekerden. Wij werken al ruim 200 jaar zelfstandig en onafhankelijk. Geen externe aandeelhouders, bonussen en uitkeringen dus. Wij zijn een duurzame partij met een sterke solvabele positie en een groot hart voor de mens en de maatschappij. Via onze coöperatie steunen wij goede doelen, sponsoren wij lokale projecten, brengen wij ZEST Magazine uit én hebben wij aantrekkelijke ledenacties. Zo geven wij een deel van onze winst terug aan onze leden en aan de maatschappij. Nh1816 Verzekeringen is dé oplossing voor particulieren die kiezen voor een persoonlijk advies, vernieuwende oplossingen en een duurzame verzekeraar.