logo Nh1816 Verzekeringen voor het pand

Ons verhaal

Nh1816 is van oudsher een persoonlijke en betrokken verzekeraar. Zonder poeha. Gewoon elkaar helpen. Samenwerken en waarmaken wat je afspreekt. Dat doen wij nu al ruim 200 jaar zo. Wat dat betreft is onze pragmatische en Noord-Hollandse mentaliteit door de eeuwen heen niet veranderd. Onze focus ook niet; wij zijn specialist in particuliere schadeverzekeringen. Zo kan jij jouw kostbare bezittingen goed verzekeren. Zoals je huis, auto, inboedel, fiets, caravan, boot of motor. 

map van Nederland

Lokaal geregeld

Onze verzekeringen kun je alleen afsluiten via een financieel adviseur: onze ‘local hero’. Hij is er voor jou, om je het beste persoonlijke verzekeringsadvies te geven. Bij jou om de hoek. En wij staan als business partner naast de adviseur, om samen te doen waar het om draait bij verzekeren: zekerheid bieden. Zoek een aangesloten adviseur in jouw regio!

kinderen op achterbank gaan op vakantie

Klantgerichte oplossingen

Het gezamenlijke doel van ons en je adviseur? Jou en je familie zo goed mogelijk helpen. We zijn altijd dichtbij, zowel fysiek als digitaal. Onder meer via onze VerzekeringApp. Je adviseur ontzorgt je door samen met ons eventuele schades af te handelen. Zo kan jij je richten op jezelf en je omgeving, zoals je gezin. Dat is nog eens onbezorgd verzekeren!

hardlopers aan de start van Rondje Zegveld

Betrokken bij jou

Wij hebben een groot hart voor de mens en de maatschappij. Via onze coöperatie en Stichting Goede Doelen steunen wij goede doelen, sponsoren wij lokale projecten in samenwerking met verzekeringadviseurs, brengen wij Zest Magazine uit én bieden wij aantrekkelijke ledenvoordelen, voor jou, als onze verzekerde. Zo geven wij een deel van onze winst terug aan de maatschappij.

 

 

Kom binnen

Neem een digitaal kijkje achter de schermen bij ons op kantoor in Oudkarspel! Hier staan onze ca. 200 medewerkers in contact met meer dan 800 financieel adviseurs en ruim 600.000 verzekerden.

logo dfo award

Onze resultaten

In de korte geschiedenis van Adfiz prestatieonderzoeken werden wij namens financieel adviseurs al 15 keer uitgeroepen tot Beste Particuliere Schadeverzekeraar van Nederland. Een mooie waardering! Ook verzekerden zijn tevreden over de dienstverlening van Nh1816: we ontvangen gemiddeld een 9,1 voor service, dankzij diverse klantbeoordelingen.

Kantoorpand Nh1816 Verzekeringen in het verleden

Onze geschiedenis

Betrokkenheid zit in onze wortels. Je voelt het als je onze geschiedenis in duikt, van ruim 200 jaar verzekeren. Nh1816 is zo’n 150 jaar lang geleid door een familie, die de ambitie van grondlegger Cornelis Eecen voortzette. In 1816 startte hij de Onderlinge Brandwaarborg Maatschappij. Aan de Dorpsstraat in Oudkarspel, waar je ons nog steeds kunt vinden. 

Missie

Samen met financieel adviseurs beschermen en ondersteunen wij onze leden met toegankelijke verzekeringsoplossingen en persoonlijke dienstverlening.

Visie

Als lokaal betrokken coöperatie bieden wij zekerheid aan particulieren voor schaderisico’s die ze zelf niet kunnen of willen dragen.

Naar boven