hardlopers starten rondje zegveld

betrokken verzekeraar

Midden in de maatschappij

Nh1816 staat als betrokken verzekeraar midden in de maatschappij. Niet voor niets zijn wij een coöperatie. Want vanuit Coöperatie Nh1816 zetten wij ons volop in voor de belangen van onze klanten, adviseurs en natuurlijk de samenleving. Samen maken wij het verschil.

Wij zijn een coöperatieve verzekeraar

De Nh1816 filosofie gaat verder dan verzekeringen afsluiten en schade vergoeden. Coöperatief verzekeren is risico’s afdekken met oog voor de wereld om ons heen. Betrokkenheid tonen én betrokken zijn. Samen met adviseurs, verzekerden en medewerkers. Aandeelhoudersbelangen spelen bij Nh1816 geen rol! Transparant en zonder winstoogmerk opereren des te meer. Vanuit Coöperatie Nh1816 geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij.

Zó zijn wij samen betrokken

KNGF geleidehond in Carré

Stichting Goede Doelen Nh1816

Via onze stichting ondersteunen we landelijke, regionale en lokale projecten in diverse categorieën, zoals ‘ziekte en handicap’, ‘veiligheid’ en ‘cultuur’. Een aantal maatschappelijk partners kunnen voor een langere periode rekenen op financiële ondersteuning: Koninklijk Theater Carré, Nederlands Openluchtmuseum, ARTIS, Spoorwegmuseum, NEMO Science Museum en de KNRM.

groep personen in Nh1816 kleding tijdens goede doelen project

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Net als wij, staan financieel adviseurs midden in de maatschappij. Ze zijn vaak zeer betrokken bij hun klanten én dorp of stad. Samen met hen ondersteunen we daarom lokale projecten en (sport)evenementen die aandacht vragen voor een goed doel. In 2020/2021 stelde onze coöperatie maar liefst 300.000 euro ter beschikking voor initiatieven die zich richtten op het verzachten van de negatieve effecten van de coronacrisis.

meisje op stelten in openluchtmuseum

Ledenvoordelen

Nh1816-verzekerden zijn gratis en automatisch lid van Coöperatie Nh1816 (voorwaarden). Jaarlijks versturen we ons ledenblad ZEST Magazine en kunnen leden profiteren van diverse aantrekkelijke ledenvoordelen. Ga bijvoorbeeld met korting naar het museum, de dierentuin of het theater!

Meld een lokaal goed doel!

Bent u bij Nh1816 verzekerd en wilt u ook de coöperatie om hulp vragen bij een project voor een goed doel? Bel of stap binnen bij uw adviseur en deel uw voorstel. Uw adviseur kent de weg naar Nh1816. Door samen de schouders te zetten onder projecten die bijdragen aan de samenleving, maken we het 
verschil. Want de coöperatie zijn we samen.

 

Naar boven