Caravanverzekering

  • Zorgeloos op vakantie met uw caravan
  • Caravanverzekering met hagel-/neerslagdekking
  • Hulpverlening door Nh1816 Hulpdienst
  • Verschillende dekkingen mogelijk

Nh1816 Caravanverzekering afsluiten

U beleeft in uw vrijetijd veel plezier aan uw caravan of vouwwagen. Die beschermt u daarom graag met een goede caravanverzekering. Schade aan de caravan, voortent, inventaris, diefstal van bagage of de aansprakelijkheid voor schade die u met uw caravan aan anderen toebrengt. Het zijn dingen die dat plezier goed kunnen verpesten. En u vaak veel geld kosten.

Uw caravan en alles wat erin en eraan zit wilt u dus goed verzekeren. En dat kan bij Nh1816 met uitstekende voorwaarden en een prima schadeafhandeling. Niet voor niets worden wij uitgeroepen tot beste schadeverzekeraar voor particulieren.

Dekkingen caravanverzekering

Standaard

Nh1816 Verzekeringen biedt één standaard caravanverzekering aan. Deze verzekering kunt u aanvullen met onderstaande aanvullende dekkingen. Laat u goed informeren door een aangesloten adviseur bij u in de buurt. Zo betaalt u nooit teveel voor uw caravanverzekering en bent u naar uw wensen verzekerd.

Voordelen Nh1816

  • Verzekerden geven ons een 9.1 voor service
  • Digitale polisinformatie en schademelden via App
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Alleen via uw lokale verzekeringsadviseur

Aanvullende dekkingen

Welke dekkingen passen goed in uw caravanverzekering? Stel samen met een adviseur uw ideale caravanverzekering samen. Zo bent u altijd precies goed gedekt.

Caravan verzekeren tegen nieuwwaarde

Uw caravan is voor 1 jaar tegen de nieuwwaarde verzekerd. U kunt ervoor kiezen om tegen een meerpremie deze nieuwwaarde regeling voor 5 jaar af te sluiten. Hierdoor loopt u nog minder risico bij het total loss raken van uw caravan!

Caravan verzekeren tegen aanschafwaarde

Heeft u een tweedehands caravan gekocht bij een BOVAG aangesloten caravandealer, dan kunt u de aanschafwaarde voor drie jaar verzekeren. Hiervoor geldt een meerpremie.

Caravan verzekeren tegen hagelschade

U kunt ervoor kiezen om uw caravanverzekering uit te breiden met een dekking die ook de schade door hagel of neerslag verzekert. Hierdoor voorkomt u een flinke schadepost in het geval van een flinke hagelstorm. Is uw caravan uitgerust met een hagelwerend dak, dan wordt 50% premie korting verleend op de premie voor de hagel/neerslagdekking.

Dekking voor de accessoires van uw caravan

Ook de accessoires van uw tourcaravan, vouwwagen of vouwcaravan kunt u meeverzekeren. Hier vallen bijvoorbeeld een luifel, voortent of caravanmover onder.

Dekking voor inboedel van uw caravan

Ook inboedel zoals keukengerei, een fietsdrager en gasfles kunt u meeverzekeren met onze caravanverzekering.

Tip!

Verzeker uw caravan en auto in één pakket. Dat levert nog meer voordeel op. Welke extra dekkingen voor uw caravanverzekering belangrijk zijn, overlegt u met uw verzekeringsadviseur.

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten maken informatie over de caravanverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een caravanverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Veelgestelde vragen


 

Verzekeringen

kinderen op achterbank van auto gaan op vakantie met een doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

persoon zit voor verzekerde camper op de camping

Camperverzekering

drie personen op een verzekerde boot in het water

Bootverzekering

gezin op vakantie in recreatiewoning met verzekering

Recreatiewoning-verzekering

Vind een adviseur in uw buurt

nh1816 klant meldt schade online via zijn telefooj

Verzekerde Edward aan het woord

Tijdens een zware storm vielen er twee bomen op het dak van de caravan van Nh1816-verzekerde Edward: “Een dag na de schademelding kon ik de caravan al wegbrengen naar een aangesloten schadehersteller. Na enkele weken kon ik de caravan keurig hersteld weer ophalen. Ik heb er verder helemaal geen omkijken naar gehad; alles werd door de schadehersteller rechtstreeks geregeld met Nh1816 Verzekeringen!”

Snel gevonden

Schade melden

Adviseur aan het woord

VerzekeringApp

Preventietips

Polisvoorwaarden

Reviews

Naar boven