Caravanverzekering

Zorgeloos op vakantie

  • Caravanverzekering met hagel-/neerslagdekking
  • Hulpverlening door Nh1816 Hulpdienst
  • Verschillende dekkingen mogelijk

Nh1816 Caravanverzekering

U beleeft in uw vrijetijd veel plezier aan uw huis op wielen. Die beschermt u daarom graag met een goede caravanverzekering. Schade aan de caravan, voortent, inventaris, diefstal van bagage of de aansprakelijkheid voor schade die u met uw caravan aan anderen toebrengt. Het zijn dingen die dat plezier goed kunnen verpesten. En u vaak veel geld kosten.

Uw caravan en alles wat erin en eraan zit moet dus goed verzekerd zijn. En dat doet u bij ons met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling.

Aanvullende dekkingen

Caravan verzekeren tegen nieuwwaarde 

Uw caravan is voor 1 jaar tegen de nieuwwaarde verzekerd. U kunt ervoor kiezen om tegen een meerpremie deze nieuwwaarde regeling voor 5 jaar af te sluiten. Hierdoor loopt u nog minder risico bij het total loss raken van uw caravan!


Caravan verzekeren tegen aankoopwaarde 

Heeft u een tweedehands caravan gekocht bij een BOVAG aangesloten caravandealer, dan kunt u de aankoopwaarde voor drie jaar verzekeren. Hiervoor geldt een meerpremie. 


Caravan verzekeren tegen hagelschade

U kunt ervoor kiezen om uw caravanverzekering uit te breiden met een dekking die ook de schade door hagel of neerslag verzekert. Hierdoor voorkomt u een flinke schadepost in het geval van een flinke hagelstorm. Is uw caravan uitgerust met een hagelwerend dak, dan wordt 50% premie korting verleend op de premie voor de hagel/neerslagdekking. 


Welke extra dekkingen voor uw caravanverzekering belangrijk zijn, overlegt u met uw verzekeringsadviseur.

Polisvoorwaarden

Caravanverzekering 4609 

Veelgestelde vragen

Nee. Zolang uw caravan aan de auto is gekoppeld, geldt de verplichte WA dekking van de auto ook voor de caravan. En als de caravan los staat, is de aansprakelijkheid voor schade aan anderen door de caravan tot € 500.000,- verzekerd op de caravanverzekering.

Ja. Als u bij het afsluiten van de verzekering de waarde daarvan apart hebt opgegeven, dan zijn alle spullen die niet tot de standaarduitrusting van uw caravan horen verzekerd. Denk aan keukengerei, beddengoed, beeld- en geluidsapparatuur, een caravan mover, een fietsdrager, een gasfles, een schotelantenne en dergelijke.

Ja. U kunt neerslag- en hagelschade aan uw caravan verzekeren. Als uw caravan is uitgerust met een hagelwerend dak, dan wordt 50% korting verleend op de premie voor de hagel/neerslagdekking. 

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten maken informatie over de caravanverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een caravanverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Vind een adviseur in de buurt


Klantenservice