Camperverzekering

  • Zorgeloos op reis met uw camper
  • Zonneluifel mee te verzekeren
  • Kies zelf of u de inventaris van uw camper meeverzekert
  • Uw persoonlijke camperverzekering samengesteld met extra dekkingen

Nh1816 Camperverzekering afsluiten

Als trotse eigenaar van een camper wilt u zeker weten dat deze goed verzekerd is. Bescherm uw vakantieplezier daarom met een goede camperverzekering van Nh1816 Verzekeringen. Schade aan de camper, diefstal van inboedel of accessoires of een verkeersongeval. Het zijn zaken die uw vakantie goed kunnen verpesten. En u vaak veel extra geld kosten. Uw vakantie of reis met de camper moet dus goed verzekerd zijn. Uw camper verzekeren voor dagelijks gebruik? Ook dan is de camperverzekering van Nh1816 uiterst geschikt.

Onze camperverzekering biedt uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. Dit blijkt ook uit de vele positieve reviews van klanten. Sluit ook uw camperverzekering af bij de beste particuliere schadeverzekeraar van Nederland!

Dekkingen camper verzekeren

WA verzekering camper

De basis van onze camperverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering die uiteraard voldoet aan alle Europese richtlijnen. Die schrijven een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- voor zaakschade en € 5.600.000,- voor letselschade voor. De aansprakelijkheid als automobilist voor schade toegebracht aan andere weggebruikers is dus prima verzekerd. Daarnaast kunt u de camperverzekering uitbreiden met één of meerdere aanvullende verzekeringen. Een betaalbare verzekering op maat is op deze manier voor iedereen bereikbaar. U kunt uw camperverzekering naar eigen wens samenstellen met onderstaande extra dekkingen.

Voordelen Nh1816

  • Verzekerden geven ons een 9.1 voor service
  • Digitale polisinformatie en schademelden via App
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Alleen via uw lokale verzekeringsadviseur

Aanvullende dekkingen

Welke dekkingen passen goed in uw camperverzekering? Stel samen met een adviseur uw ideale camperverzekering samen.

Bonusbeschermer

Met de bonusbeschermer houdt u na een geclaimde schade dezelfde korting voor schadevrij rijden. Deze Bonusbeschermer is 1x per jaar te gebruiken.

Ongevallen voor inzittenden

Met deze verzekering zorgt u ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die u met uw camper vervoert bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. U kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen.

Schadeverzekering voor inzittenden

Bij deze verzekering wordt de zaak- en/of letselschade van inzittenden die u met uw camper vervoert na een verkeersongeval tot een maximum van naar keuze € 500.000,- of  € 1.000.000,- verzekerd.

Pechhulp

De pechhulpdekking zorgt ervoor dat u bij pech onderweg wordt geholpen en zo snel mogelijk weer mobiel bent. De pechhulpdekking kunt u afsluiten voor pech binnen Nederland of binnen Europa.

Luifel

U kunt ervoor kiezen om de zonneluifel van uw camper mee te verzekeren. Zo bent u extra goed verzekerd tegen schade.

Rechtsbijstand

Het weggebruik is een bron van juridische conflicten. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering geeft recht op juridische hulp bij het verhalen van verkeerschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een camper. Ook hier geldt dat uw verzekeringsadviseur u graag helpt bij het kiezen van een geschikte rechtsbijstandverzekering.

Inboedelverzekering Camperverzekering

U kunt ervoor kiezen om de inventaris van uw camper mee te verzekeren. 

Camper verzekeren tegen nieuwwaarde

Uw camper is voor 1 jaar tegen de nieuwwaarde verzekerd als u de 1e eigenaar bent. U kunt ervoor kiezen om tegen een meerpremie deze nieuwwaarderegeling voor 3 jaar af te sluiten. Hierdoor loopt u nog minder risico bij het total loss raken van uw camper!

Camper verzekeren tegen aanschafwaarde

Heeft u uw camper tweedehands gekocht bij een BOVAG of merkendealer? Dan kunt u de aanschafwaarde voor drie jaar verzekeren. Hiervoor geldt een meerpremie.

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaart(en) maken informatie over de camperverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een camperverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Veelgestelde vragen

Verzekeringen

kinderen op achterbank van auto gaan op vakantie met een doorlopende reisverzekering
Doorlopende reisverzekering
gezin op camping met caravan
Caravanverzekering
drie personen op een verzekerde boot in het water
Bootverzekering
gezin op vakantie in recreatiewoning met verzekering
Recreatiewoning-verzekering

Vind een adviseur in uw buurt

Snel gevonden

Schade melden

Adviseur aan het woord

VerzekeringApp

Preventietips

Polisvoorwaarden

Reviews

Naar boven