Camperverzekering

Zorgeloos op reis met uw camper

 • Zonneluifel mee te verzekeren
 • Kies zelf of u de inventaris van uw camper mee verzekert
 • Uw persoonlijke camperverzekering samengesteld met extra dekkingen

Nh1816 Camperverzekering

Bescherm uw vakantieplezier met een goede camperverzekering. Schade aan de camper, diefstal van inboedel of accessoires of een verkeersongeval. Het zijn zaken die uw vakantie goed kunnen verpesten. En u vaak veel extra geld kosten. Uw vakantie of reis met de camper moet dus goed verzekerd zijn.

En dat doet u bij ons met een camperverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. Sluit ook uw camperverzekering af bij de beste schadeverzekeraar van Nederland.

Dekkingen

WA-verzekering op uw camperverzekering

De basis van onze camperverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering die uiteraard voldoet aan alle Europese richtlijnen. Die schrijven een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- voor zaakschade en € 5.600.000,- voor letselschade voor. De aansprakelijkheid als automobilist voor schade toegebracht aan andere weggebruikers is dus prima verzekerd. Daarnaast kunt u de camperverzekering uitbreiden met één of meerdere aanvullende verzekeringen. Een betaalbare verzekering op maat is op deze manier voor iedereen bereikbaar. U kunt uw camperverzekering naar eigen wens samenstellen met onderstaande extra dekkingen.

Beperkt cascoverzekering

Heeft u een wat oudere camper dan is de beperkt cascoverzekering een voordelige keuze voor u. Welke soort cascoverzekering voor u het beste is, bespreekt en overlegt u met uw verzekeringsadviseur.

Cascoverzekering

De schade aan uw eigen camper kunt u prima verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering.

 

Aanvullende dekkingen

Bonusbeschermer camperverzekering

Met de bonusbeschermer houdt u na een geclaimde schade dezelfde korting voor schadevrij rijden. Deze Bonusbeschermer is 1x per jaar te gebruiken.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Met deze verzekering zorgt u ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die u met uw camper vervoert bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. U kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen.

Schadeverzekering voor inzittenden

Bij deze verzekering wordt de zaak- en/of letselschade van inzittenden die u met uw camper vervoert na een verkeersongeval tot een maximum van naar keuze € 500.000,- of  € 1.000.000,- verzekerd.

Rechtsbijstand

Het weggebruik is een bron van juridische conflicten. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering geeft recht op juridische hulp bij het verhalen van verkeerschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een camper. Ook hier geldt dat uw verzekeringsadviseur u graag helpt bij het kiezen van een geschikte rechtsbijstandverzekering.

Inboedelverzekering camperverzekering

U kunt ervoor kiezen om de inventaris van uw camper mee te verzekeren. 

Zonneluifel

U kunt ervoor kiezen om de zonneluifel van uw camper mee te verzekeren. Zo bent u extra goed verzekerd tegen schade.

Veelgestelde vragen

In Nederland is dat niet verplicht. In het buitenland moet u wel altijd een verzekeringsbewijs bij u hebben. Dat is het Nh1816 Verzekeringsbewijs. Bij Nh1816 Verzekeringen wordt het verzekeringsbewijs op verschillende manieren aangeboden. Het verzekeringsbewijs is 24/7 on- en offline onderdeel van de VerzekeringApp. Een papieren Nh1816 Verzekeringsbewijs wordt door uw verzekeringsadviseur op verzoek verstrekt.

 

Er zijn landen waar een papieren verzekeringsbewijs vereist is. Vraag ernaar bij uw verzekeringsadviseur.

Ja, als u bij het afsluiten van de verzekering de waarde daarvan apart hebt opgegeven, dan zijn de inboedel en de luifel van de camper ook verzekerd op de kampeerautoverzekering.

Accessoires zijn tot maximaal € 1.000,- inclusief btw gratis meeverzekerd. Heeft u meer aan accessoires, dan zijn die ook verzekerd als u die aan ons hebt opgegeven en de waarde ervan is opgeteld bij het verzekerd bedrag.


Vind een adviseur in de buurt

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

 • Schade aan derden
 • Korting bij schadevrij rijden

Interesse?

Volledige dekking

Volledig Casco

 • Schade aan derden
 • Korting bij schadevrij rijden
 • Autoruitschade
 • Geen eigen risico
 • Schade door brand en natuur
 • Schade aan uw eigen auto 
 • Inbraak en diefstal

Interesse?

WA + Beperkt Casco

 • Schade aan derden
 • Korting bij schadevrij rijden
 • Autoruitschade
 • Geen eigen risico
 • Schade door brand en natuur
 • Inbraak en diefstal

Interesse?


Klantenservice