Recreatiewoningverzekering

Verzekerd van zorgeloos recreëren

  • Uitstekende voorwaarden en schadeafhandeling
  • Inboedel kan worden verzekerd
  • Dekking voor verhuur mogelijk

Recreatiewoningverzekering

U beleeft in uw vrijetijd veel plezier aan uw recreatiewoning. Die beschermt u daarom graag met een goede verzekering. Schade aan de woning, een aanbouw, de inboedel, diefstal van tv of audio-apparatuur. Het zijn dingen die dat plezier goed kunnen verpesten. En u vaak veel geld kosten.

Uw recreatiewoning en alles wat erin en eraan zit moet dus goed verzekerd zijn. En dat doet u bij ons met een uitgebreide recreatiewoningverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. 

Aanvullende dekkingen

Inboedel

De in de recreatiewoning aanwezige inboedel kunt u tegen nieuwwaarde meeverzekeren. Dat doet u door de waarde van de inboedel bij het aanvragen van de verzekering apart op te geven.

Verhuur

Als de recreatiewoning tijdelijk aan particulieren wordt verhuurd, dan kan de periode van verhuur worden meeverzekerd. De aanspraklijkheid van de verhuurder is in dat geval voor maximaal € 500.000,- meeverzekerd. .

Veelgestelde vragen

Deze verzekering is bedoeld voor recreatiewoniningen die op een recreatie- of vakantiepark in Nederland staan. 

Als de recreatiewoning tijdelijk aan particulieren wordt verhuurd, dan is voor de verhuurperiode dekking op de recreatiewoning mogelijk. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden. 

Als bij het afsluiten van de verzekering de waarde van de inboedel apart is opgegeven, dan is de inboedel naar nieuwwaarde verzekerd.

Verzekeringskaart

Verzekeringskaarten maken informatie over de recreatiewoningverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een recreatiewoningverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Vind een adviseur in de buurt


Klantenservice