Doorlopende reisverzekering

  • Standaarddekking voor uw bagage tot wel € 3.000,–
  • Hulpverlening door Nh1816 Hulpdienst
  • Annuleringsdekking bij negatief reisadvies (mits meeverzekerd)
  • Dekking ongevallen & medische kosten (mits meeverzekerd)

Nh1816 Doorlopende reisverzekering

Uw vakantieplezier en waardevolle spullen beschermt u het beste met een goede doorlopende reisverzekering. Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden of een ongeval. Het zijn zaken die uw vakantie goed kunnen verpesten. En u vaak ook nog eens veel geld kosten. Uw vakantie of reis moet dus goed verzekerd zijn.

En dat doet u bij ons met een doorlopende reisverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. 

Dekkingen doorlopende reisverzekering

Iedereen neemt op reis spullen mee. Naast de basisdekking maakt de bagagedekking daarom standaard deel uit van onze doorlopende reisverzekering.

De basisdekking is op verschillende onderdelen uit te breiden. Kijk bij de Opties welke dit zijn.

Voordelen Nh1816

  • Verzekerden geven ons een 9.1 voor service
  • Digitale polisinformatie en schademelden via App
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Alleen via uw lokale verzekeringsadviseur

Aanvullende dekkingen

Annuleringskosten

Uw reis kan om verschillende redenen niet doorgaan terwijl er wel al geboekt is. Een annuleringsverzekering biedt dan uitkomst. Die annuleringsverzekering is op verschillende manieren af te sluiten, zodat die perfect past bij uw persoonlijke omstandigheden. Uw verzekeringsadviseur helpt u bij de keuze van de annuleringsverzekering die het beste bij u past.

Geneeskundige kosten

Komt u tijdens uw vakantie in een buitenlands ziekenhuis terecht, dan krijgt u te maken met onverwachte en vaak hoge medische kosten. Met deze aanvullende reisverzekering worden deze kosten vergoed. We gaan er dan wel van uit dat u in Nederland een zorgverzekering heeft. Ook hierbij geldt ons advies om hierover met uw verzekeringsadviseur te overleggen.

Ongevallen

Een ongeval tijdens uw reis of vakantie kan zomaar gebeuren. Met de aanvullende ongevallenverzekering krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval tijdens uw vakantie of reis.

Hulpverlening vervoer

Op weg naar uw vakantiebestemming kunnen er situaties ontstaan die uw vakantie of reis vertragen of onmogelijk maken. Uw auto of de bestuurder kan uitvallen waardoor vervangend vervoer nodig wordt. Met deze aanvullende verzekering heeft u recht op hulpverlening en worden onder andere de kosten van vervangend vervoer vergoed.

Welke extra dekkingen voor uw doorlopende reisverzekering belangrijk zijn overlegt u met uw verzekeringsadviseur.

Winter- en onderwatersport

Houdt u van wintersport en zoekt u vaak de sneeuw op? Of duikt u graag in tropische wateren, op een diepte van 40 meter en dieper of in grotten of wrakken? Sluit dan bij uw reisverzekering de wintersport- of onderwatersportdekking af. Dan zijn de risico's van uw sportieve hobby meeverzekerd. Van schade aan uw sportuitrusting tot ongevallen. 

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten maken informatie over de doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een doorlopende reisverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Veelgestelde vragen

Verzekeringen

man met caravanverzekering draait poten van caravan uit

Caravanverzekering

persoon zit voor verzekerde camper op de camping

Camperverzekering

drie personen op een verzekerde boot in het water

Bootverzekering

gezin op vakantie in recreatiewoning met verzekering

Recreatiewoning-verzekering

Vind een adviseur in uw buurt

Snel gevonden

Schade melden

Adviseur aan het woord

VerzekeringApp

Preventietips

Polisvoorwaarden

Reviews

Naar boven