Aansprakelijkheidsverzekering

Uitstekende dekking voor uw aansprakelijkheid

  • Géén algemeen eigen risico
  • Ruime dekking voor geleende spullen
  • Aansprakelijkheid voor vriendendienst tot € 15.000,- meeverzekerd

Nh1816 Aansprakelijkheidsverzekering

Schade die u aan een ander toebrengt en waar u voor aansprakelijk bent, moet u vergoeden. Daar hebt u een particuliere aansprakelijkheidsverzekering voor nodig. U kunt aansprakelijk gesteld worden voor schade die u zelf aan een ander toebrengt, maar ook voor schade die door uw kinderen of door uw huisdier wordt veroorzaakt. Gaat het om letselschade, dan lopen de kosten snel op. Uw aansprakelijkheid moet dus goed verzekerd zijn.

En dat doet u bij ons met een aansprakelijkheidsverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. 

Dekking

Verzekerd bedrag

Voor welk bedrag wilt u de aansprakelijkheid verzekeren? U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden. Maar omdat het aansprakelijkheidsrecht vaak door rechterlijke uitspraken wordt beïnvloed, is een bedrag van minimaal € 1,25 miljoen aan te bevelen. Overleg hierover met uw verzekeringsadviseur.

Opties

Gezinssamenstelling

Woont u alleen of juist met een groot gezin? U kunt de aansprakelijkheidsverzekering helemaal op uw eigen situatie afstemmen, waardoor die op maat afgesloten kan worden.

Jaagt u?

De aansprakelijkheid van mensen die jagen is bij wet geregeld. Jaagt u? Dan kunt u de aansprakelijkheidsverzekering daarop afstemmen. Ook hier geldt dat overleg met uw verzekeringsadviseur aan te raden is.

Eigen risico

Bij de Nh1816 aansprakelijkheidsverzekering betaalt u bij schade standaard géén eigen risico. Maar u kunt er vrijwillig wel voor kiezen, waardoor u een interessante premiekorting verdient.

Veelgestelde vragen

Nee, schade die wordt veroorzaakt met een motorrijtuig is niet verzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Daarvoor geldt de verplichte aansprakelijkheidsdekking van de betreffende motorrijtuigverzekering.

Ja, maar het moet dan wel gaan om onbetaald vrijwilligerswerk. En alleen als jouw aansprakelijkheid niet verzekerd is op een andere verzekering.

Nee, kinderen die voor een studie niet thuis maar ergens anders wonen zijn verzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering van hun ouders.

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten maken informatie over de aansprakelijkheidsverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een aansprakelijkheidsverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Vind een adviseur in uw buurt

Nh1816 aansprakelijkheidsverzekering

Wat is er verzekerd?

Aansprakelijkheidsverzekering
Oppassen of logeren
Schade door de eigen woning
Schade door een huisdier
Schade tijdens een vriendendienst
Tot maximaal €15.000,-
Scha­de aan ge­huur­de of ge­leen­de spul­len
Tot maximaal €15.000,-
Schade door sport en spel
Tot maximaal €15.000,-
Polisvoorwaarden
Interesse?
Vind uw adviseur

Aansprakelijkheidsverzekering
Oppassen of logeren
Schade door de eigen woning
Schade door een huisdier
Schade tijdens een vriendendienst
Scha­de aan ge­huur­de of ge­leen­de spul­len
Schade door sport en spel

Klantenservice