Verkeer & Vakantie rechtsbijstandverzekering

Juridisch sterk met de rechtsbijstandverzekering van Nh1816

  • Rechtsbijstand voor het hele gezin
  • Gratis advies over verzekerde modules
  • Gebruik van alle voertuigen verzekerd

Nh1816 Verkeer & Vakantie rechtsbijstandverzekering

In Nederland worden met meer voertuigen steeds meer kilometers afgelegd. In het verkeer ontstaan daarom veel juridische conflicten. Niet alleen bij aanrijdingen, maar ook bij de aanschaf, over het onderhoud of het bezit van voertuigen. En ook als passagier van het openbaar vervoer bent u verkeersdeelnemer. 

Een verkeer & vakantie rechtsbijstandverzekering is het betaalbare alternatief voor dure advocatenhulp. Met deze rechtsbijstandverzekering zijn u en uw gezin in het verkeer verzekerd van uitstekende rechtshulp. Ook conflicten over een gehuurde vakantie accommodatie of over het vervoer van en naar uw reisbestemming is verzekerd.

De rechtshulp van de rechtsbijstandverzekering verkeer & vakantie wordt naar keuze uitgevoerd door de juridische specialisten van DAS of ARAG Rechtsbijstand.

Veelgestelde vragen

Nee, niet zonder meer. Met uw rechtsbijstandverzekering krijgt u toegang tot de dienstverlening van specialiseerde juristen en verhaalsmedewerkers van DAS Rechtsbijstand. Meldt u een zaak, dan gaat een specialist voor u aan het werk om het conflict voor u op te lossen. Blijkt dat daarbij een advocaat nodig is, dan schakelt de rechtsbijstandsjurist die voor u in. In dat geval betaalt de rechtsbijstandverzekering in Europa de advocaatkosten tot maximaal € 60.000,-.

Ja, de rechtsbijstandverzekering verkeer & vakantie geeft behalve dekking bij verkeerszaken, ook rechtshulp bij conflicten rond een vakantiereis.

Nee. Op de rechtsbijstandverzekering is geen eigen risico van kracht. Alleen als u in een zaak een eigen jurist wil inschakelen betaalt u een eigen risico. 

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten maken informatie over de verkeersrechtsbijstandverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een rechtsbijstandverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Vind een adviseur in de buurt


Klantenservice