Rechtsbijstandverzekering

  • Géén eigen risico
  • Rechtsbijstandverzekering zonder verplichte combinaties
  • Gratis advies over verzekerde modules
  • Aparte rechtsbijstand voor verkeer & vakantie

Nh1816 Rechtsbijstandverzekering

In uw recht staan wil nog niet zeggen dat u uw recht ook altijd krijgt. In een samenleving die steeds juridischer wordt, is rechtshulp al lang geen luxe meer. In allerlei situaties kunt u in een conflict met anderen terecht komen. Omdat u werkt, bezit hebt, aan het verkeer deelneemt, een huis hebt of huurt of omdat u burger ten opzichte van een overheid bent. Daarom is het belangrijk een goede rechtsbijstandverzekering te hebben.

TV-programma’s staan bol van dat soort conflicten. Een advocaat inschakelen is een dure aangelegenheid. Dan is een rechtsbijstandverzekering het betaalbare alternatief. En dat doet u bij ons met een rechtsbijstandverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling.

Keuze rechtshulpverlener

De Nh1816 Rechtsbijstandverzekering is er in twee varianten.

De rechtshulp die wordt verleend kan worden gegeven door de juridische specialisten van ARAG Rechtsbijstand of die van DAS Rechtsbijstand. De inhoud van de polisdekking is van de beide varianten gelijk. Uw verzekeringsadviseur kan u helpen bij de keuze voor ARAG of DAS.

Voordelen Nh1816

  • Verzekerden geven ons een 9.1 voor service
  • Digitale polisinformatie en schademelden via App
  • Uitstekende producten met goede premiestelling
  • Alleen via uw lokale verzekeringsadviseur

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten maken informatie over de rechtsbijstandverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een rechtsbijstandverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Veelgestelde vragen

Verzekeringen

kinderen op step in nieuwbouwwijk met aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

stel met papierwerk

Verkeer & Vakantie rechtsbijstandverzekering

Vind een adviseur in uw buurt

verzekerden met rechtsbijstandverzekering aan het woord na schade

Verzekerde Denise aan het woord

“De koop van ons appartement kreeg een onverwacht vervelend staartje”, vertelt Nh1816-verzekerde Denise. “Vlak na ondertekening van ons koopcontract ontdekten we een lekkage in de badkamer. Een verborgen gebrek! Maar de verkoper zei dat hij van niets wist. Via onze rechtsbijstandverzekering konden we juridische hulp inschakelen. Dat was van groot belang tijdens dit lastige proces. Uiteindelijk werden we in ons gelijk gesteld; de verkoper betaalde de kosten om de lekkage te verhelpen.”

Snel gevonden

Schade melden

Adviseur aan het woord

VerzekeringApp

Preventietips

Polisvoorwaarden

Reviews

Naar boven