nemo science museum

t/m 8 januari 2023

Ontdek hoe bijzonder alledaagse dingen zijn in NEMO

In NEMO Science Museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe fascinerend wetenschap en technologie zijn. Op vijf verdiepingen vol tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops ervaren bezoekers hoe bijzonder alledaagse dingen zijn.

Ontdek NEMO voor slechts € 5,- p.p. in plaats van € 17,50 p.p.

Kortingscode aanvragen

Ga naar jouw VerzekeringApp om direct jouw kortingscode te ontvangen en verzilveren of vraag hem aan via onderstaand formulier. Heb je de VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Vraag eerst een kortingscode aan voordat je tickets met korting via de website van NEMO gaat bestellen.

Kortingscode aanvragen

Voorwaarden

  • Geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden (maximaal 4 personen).
  • Actieperiode loopt t/m 8 januari 2023.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Terugbetaling van gekochte tickets is niet mogelijk.
  • Ga naar tickets.nemosciencemuseum.nl/
    nh1816 voor gebruik van unieke kortingscode.
  • Een ticket is alleen geldig op de gekozen datum en bijbehorende tijdslot.
  • Beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar, vol = vol.
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling
zijaanzicht van gebouw NEMO Science Museum Amsterdam

Wat een gebouw!

Onderzoek het huis van nu, neem een kijkje op de bouwplaats en laat je verrassen in de stad van de toekomst in de nieuwe familietentoonstelling in NEMO. Hoe wordt een stevig huis gebouwd? Woon jij liever in een fietscaravan of op een boot? En hoe kunnen we in de toekomst duurzamer bouwen? Je ontdekt meer over innovatief bouwen, huizen en wonen in Wat een gebouw!, van 9 juli tot en met 30 oktober 2022 in NEMO Science Museum.

Maatschappelijk partner van NEMO Science Museum

Stichting Goede Doelen Nh1816 leverde een belangrijke bijdrage aan Humania, een interactieve tentoonstelling over de mens van NEMO Science Museum. De thematiek van Humania past bij Nh1816 en is de reden voor de samenwerking tot en met 2024. 21 november 2019 is de tentoonstelling officieel geopend. Dankzij de bijdrage van Nh1816 kan NEMO nieuwe landelijke activiteiten en programma’s ontwikkelen.

“Voor een schadeverzekeraar zijn er allerlei factoren van de mens relevant, zoals je leeftijd, je waarnemingen en je gedrag. De tentoonstelling Humania gaat over deze diverse eigenschappen van de mens en over overeenkomsten en verschillen onderling”, vertelt oud voorzitter van de stichting, Hein Aanstoot, enthousiast.

Naar boven