museum broekerveiling buitenkant

Februari tot en met september 2024

Beleef Museum BroekerVeiling

Bezoek de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld, in Broek op Langedijk.  
Doen en beleven staan voorop bij museum BroekerVeiling. Veil zelf groente, maak een rondvaart en laat je over het museumterrein begeleiden door Tuinder Arie via de audiotour. 

Een bezoek aan binnen- en buitenmuseum Broekerveiling is een duik in de geschiedenis en een ware belevenis. Want zeg nu zelf: meedingen naar een kilo appels voor de scherpste prijs, is en leuk en spannend spel. En dat speel je natuurlijk bij de Broekerveilig.  

Omdat je lid bent van Nh1816 bezoek je Museum BroekerVeiling met flinke korting: voor slechts € 6,- p.p. in plaats van € 19,75 p.p in februari tot en met september 2024.

Ga naar jouw VerzekeringApp of Mijnpolissen om jouw ledenvoordeel op te halen.

Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden. Naar je combipolisnummer kan bij entree worden gevraagd.
  • Een kortingscode kan eenmalig worden gebruikt.
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling.
  • Geen VerzekeringApp of Mijn-Polissen? Vraag een kortingscode aan via het formulier onderaan deze pagina.
  • Gebruik jouw kortingscode in de Nh1816-ticketstraat van Museum Broekerveiling.
  • De korting geldt voor maximaal vijf personen;
  • Kinderen van 0-3 jaar krijgen gratis toegang tot het park. Selecteer wel hun tickets á € 0,- in de ticketstraat;
  • De actieperiode is februari t/m september 2024;
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij BroekerVeiling;
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol;

 

homepage van de verzekeringapp met pijl naar de knop ledenvoordelen

VerzekeringApp of Mijn-Polissen!

Claim direct jouw kortingscode via de VerzekeringApp. Nog geen app gebruiker? Registreer eenvoudig met het e-mailadres dat bij ons bekend is!

oude boot in reddingmuseum

Wat is er te doen bij Museum BroekerVeiling?

Museum BroekerVeiling is niet zomaar een museum. In Broek op Langedijk vind je de oudste groentedoorvaarveiling ter wereld. Hier is het veilen bij afslag ontstaan. Dit was in 1887. Bijzonder: deze manier van veilen wordt nu bij alle grote veilingen toegepast. Duik in de geschiedenis en beleef bij binnen- en buitenmuseum BroekerVeiling hoe een groenteveiling ruim een eeuw geleden verliep.

blije gezichten in museum BroekerVeiling

Stichting Goede Doelen Nh1816 draagt bij aan PROEFLAB

Nh1816 heeft bijgedragen aan PROEFLAB. Een educatief programma voor schoolklassen in de thema’s voeding, groenten, grond, duurzaamheid, moestuin of water. In het museum is een speciale ruimte helemaal omgetoverd tot PROEFLAB. Daar gaan ze volop experimenteren en gronderzoeken. Daarnaast combineren ze het PROEFLAB graag met een spannende groenteveiling, een boottocht door het duizend eilandenrijk of een speurtocht met spelletjes over het terrein van het museum. Is het museum een beetje ver weg voor een bezoek met de klas? Dan komen ze graag langs met ons Reizende PROEFLAB met deskundige begeleiding.

Ontvang jouw kortingscode binnen 3 werkdagen

Kortingscode aanvragen

Voor jou als lid

Nh1816-verzekerden zijn gratis en automatisch lid van Coöperatie Nh1816 (voorwaarden). Jaarlijks versturen we ons ledenblad ZEST Magazine en kunnen leden profiteren van diverse aantrekkelijke ledenvoordelen. Ga bijvoorbeeld met korting naar het museum, de dierentuin of het theater!

Naar boven