personen in kerstmannenpak tijdens kerstpakken parkoers 2019

14 december 2019

Kerstpakken Parkoers Middelbeers

Tijdens het Kerstpakken Parkoers van zaterdag 14 december in Middelbeers wandelen honderden kerstmannen en -vrouwen door het mooie centrum van de stad Middelbeers. Zij zetten hun beste beentjes voor en zamelen daarmee geld in voor Stichting Beers in de Bres. 

Tijdens de wandelroute passeren de deelnemers dj’s, zangkoren en bandjes en worden zij voorzien van diverse lekkere hapjes en drankjes van lokale aanbieders.

Goede doel

Stichting Beers in de Bres is een bekend lokaal goed doel in Middelbeers en omgeving. Zij zetten zicht in voor onderzoek naar ALS. ALS, Amyotrofische Laterale Sclerose, is een van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. De oorzaak is tot op heden niet bekend en er bestaat geen medicijn of behandelmethode. Geïnspireerd en ondersteund door Peer Hems, die zelf altijd fervent wielrenner is geweest, zet het 8-koppige team de schouders eronder en gaan fietsen voor een toekomst waarin er een remedie zal komen tegen ALS!

Local Hero

Handass Verzekeringen heeft kantoren in Vessem en in Middelbeers. Adviseur Tonny Heijnen voelt zich erg betrokken bij haar omgeving en heeft daarom voor de tweede keer samen met Nh1816 Verzekeringen de schouders onder het Kerstpakken Parkoers gezet.

 
Naar boven