Wielrenners op landweg tijdens Mathieu Hermans Klassieker

7 april 2019

Mathieu Hermans klassieker

Oud wielerprof Mathieu Hermans leidde 7 april een peloton wielerliefhebbers door het landschap van Midden Brabant.

Tegen de Stroom in

Zijn klassieker Tegen de Stroom vertrok vanuit Dongen. Deelnemers konden kiezen uit verschillende afstanden. De peloton-tocht, compleet met volgauto’s en motoren, was 90 kilometer lang.

Het peloton passeerde onder andere Waspik, Bokhoven, Loon op Zand en Udenhout. In deze plaatsen waren de lokale verzekeringsadviseurs zichtbaar en op hun eigen manier actief. In Waspik bracht Theuns Assurantiën €1.000,- in het laatje van het goede doel Stichting Gijsje Eigenwijsje met de organisatie van een benefiet ontbijt.

Stichting Gijsje Eigenwijsje

De opbrengst van de klassieker werd uiteindelijk zo’n €10.000,- en is volledig bestemd voor Stichting Gijsje Eigenwijsje. Dit goede doel biedt gezinnen met een ernstig ziek kind gratis verblijf aan in een vakantiehuisje in Noord-Brabant, waar ze van alle gemakken voorzien, hun zorgen naar de achtergrond kunnen dringen.

Lokale adviseur

Nh1816 is hoofdsponsor van het evenement samen met zes financieel advieskantoren Floris’ Hand Dongen, Floris' Hand Udenhout, Assurantiekantoor L.Hooghiemstra, Inveks Assurantiën, Assurantie Advies Centrum Jack van Lier en Theuns Assurantiën & Hypotheken BV.

Naar boven