wielrenners op weg tijdens de Mathieu Hermans Klassieker

7 april 2019

Mathieu Hermans klassieker

Oud wielerprof Mathieu Hermans leidde 7 april een peloton wielerliefhebbers door het landschap van Midden Brabant.

Tegen de Stroom in

Zijn klassieker Tegen de Stroom vertrok vanuit Dongen. Deelnemers konden kiezen uit verschillende afstanden. De peloton-tocht, compleet met volgauto’s en motoren, was 90 kilometer lang.

Het peloton passeerde onder andere Waspik, Bokhoven, Loon op Zand en Udenhout. In deze plaatsen waren de lokale verzekeringsadviseurs zichtbaar en op hun eigen manier actief. In Waspik bracht Theuns Assurantiën €1.000,- in het laatje van het goede doel Stichting Gijsje Eigenwijsje met de organisatie van een benefiet ontbijt.

Stichting Gijsje Eigenwijsje

De opbrengst van de klassieker werd uiteindelijk zo’n €10.000,- en is volledig bestemd voor Stichting Gijsje Eigenwijsje. Dit goede doel biedt gezinnen met een ernstig ziek kind gratis verblijf aan in een vakantiehuisje in Noord-Brabant, waar ze van alle gemakken voorzien, hun zorgen naar de achtergrond kunnen dringen.

Lokale adviseur

Nh1816 is hoofdsponsor van het evenement samen met zes financieel advieskantoren Floris’ Hand Dongen, Floris' Hand Udenhout, Assurantiekantoor L.Hooghiemstra, Inveks Assurantiën, Assurantie Advies Centrum Jack van Lier en Theuns Assurantiën & Hypotheken BV.


Sfeerimpressie

Komende projecten
16-11-2019
Run4Usher Zevenheuvelenloop
22-11-2019
Green Mile voor De Wouter
14-12-2019
Kerstpakken Parkoers
15-12-2019
Santa Run Heerhugowaard
16-11-2019
Run4Usher Zevenheuvelenloop

Op 16 en 17 november wordt in Nijmegen de Zevenheuvelenloop georganiseerd. Tijdens deze grote hardloopwedstrijd en de Nachtloop, die de avond ervoor plaatsvindt, doet een bijzonder team lopers mee: Run4Usher.

22-11-2019
Green Mile voor De Wouter

Op 22 november organiseert kindcentrum De Wouter in America samen met Stichting Cultuurpad een Open Huis om geld in te zamelen voor het nieuwe, groene schoolplein.

14-12-2019
Kerstpakken Parkoers

Kerstpakken Parkoers

Tijdens het Kerstpakken Parkoers van zaterdag 14 december in Middelbeers wandelen honderden kerstmannen en -vrouwen door het mooie centrum van de stad Middelbeers. Zij zetten hun beste beentjes voor en zamelen daarmee geld in voor Stichting Beers in de Bres. 

15-12-2019
Santa Run Heerhugowaard

Santa Run Heerhugowaard

Zondag 15 december vindt in Heerhugowaard voor de vijfde keer de Santa Run plaats in Heerhugowaard. De opbrengst gaat naar twee goede doelen. 

Kerstmannen tijdens de Santa Run in Heerhugowaard