koepeltent tijdens Muziek met Smaak 2019

29 september 2019

Muziek met Smaak

De Wasvenboerderij is een groene oase in het hart van Eindhoven. Hier vond 29 september voor de eerste keer het evenement Muziek met Smaak plaats.

Muziek met Smaak

Muziek met Smaak is een laagdrempelig festival, dat is bedoeld om elkaar te ontmoeten en kennis te laten maken met nieuwe smaken terwijl je luistert naar de livemuziek van lokale, talentvolle muzikanten.

Stichting Het Wasven

De locatie van het evenement is de sfeervolle Wasvenboerderij en het Groendomein het Wasven. Een plek voor veel Eindhovenaren om zich aan de stadsdrukte te onttrekken. Bij het Wasven wordt veel aandacht besteed aan ecologische ontwikkeling.

Op het terrein is bovendien een actieve dagbesteding voor jongeren met een beperking. Voor alle wensen van het Wasven zijn subsidies alleen niet genoeg. De donatie die het goede doel ontving van de coöperatie Nh1816 wordt dankbaar besteed aan uitbreiding van de voorzieningen.

Drie lokale advieskantoren

Het initiatief voor Muziek met Smaak werd genomen door het Eindhovense kantoor Advas Adviesgroep, gesteund door collega adviseurs van Schipperheijn & Partners en Van den Boer en Roggen. Tijdens Muziek met Smaak waren de kantoren en hun medewerkers zichtbaar aanwezig om hun betrokkenheid te tonen. Ondanks het tegenvallende weer, werd het een hele gezellige middag.

Naar boven