Hardlopers aan de start van de EsteRun 2019

12 mei 2019

Night Run

Op vrijdag 25 oktober vond de zesde en laatste editie plaats van de Night Run voor Stichting Jayden. Bij dit evenement gaat het niet om de snelste tijd, maar om de beleving.

De organisatie had nog een keer alle creativiteit uit de kast getrokken en voor de finale een verrassend parcours bedacht voor de wandelaars en hardlopers. Feestelijk, artistiek en sfeervol. Op een aantal plekken, zoals in het theater, gevoelig.

Stichting Jayden

Met deze Nightrun werd het laatste evenement georganiseerd voor Stichting Jayden. Na het overlijden van het Goese jongetje Jayden Faasse in 2009 werd de stichting opgericht.

Inmiddels heeft de stichting in tien jaar tijd meer dan 1 miljoen euro verzameld voor onderzoek en behandeling van neuroblastoom kinderkanker. Een prachtig resultaat! De opbrengst van de laatste Nightrun was  27.295,-. Dat is een record voor de Nightrun.

Coöperatieve bijdrage

De bijdrage van de coöperatie Nh1816 bedroeg 6.000,- en werd berekend aan de hand van het aantal verzekerden dat meeliep in Goes. Van de 1500 deelnemers, waren dat er meer dan 120.

Zes verzekeringsadviseurs uit Goes

Nh1816 steunde de Nightrun met zes verzekeringskantoren uit Goes Dat: Zuiver Financieel, CM Personal Finance, De Bruine Hypotheken & Pensioenen, De Verzekershop, Doene Assurantiën & Advies en HP Assurantiën & Financieringen. 

Naar boven