afbeelding van het evenement samenloop voor hoop

21 & 22 September 2019

SamenLoop voor Hoop Gorredijk

Bij de Samenloop voor Hoop in Gorredijk werd in het weekend van 21 & 22 september €142.188,38 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Een top opbrengst, die ook de organisatie heeft verrast.

GH Verzekeringen & Hypotheken

Samen met GH Verzekeringen & Hypotheken was Nh1816 hoofdsponsor bij het evenement. Girbe Hollemans, eigenaar van GH, was samen met zijn vrouw Johanita onderdeel van de organisatie. De Samenloop ging over een parcours van ongeveer 750 meter door de Groene Long, het stadspark van Gorredijk.

Kaarsenzakken voor sfeer en bezinning

Deelnemers aan de 24-uurs wandelestafette liepen zaterdagavond hun rondjes langs talloze kaarsenzakken aan weerskanten van het parcours. Hierop hadden jong en oud persoonlijke teksten en tekeningen gezet voor dierbaren die ziek zijn of inmiddels overleden. Vooral in de avond gaf dat veel sfeer en momenten van bezinning.

Optreden Iris Kroes

Voor vertier was ook gezorgd. Op het podium traden artiesten op, waaronder Iris Kroes uit Drachten, die met haar harp de harten van veel Nederlanders stal tijdens The Voice of Holland. Op de vroege zondagochtend stond de plaatselijk sportschool klaar voor een stevige ochtendgymnastiek. Zij motiveerden deelnemers en teams om door te gaan met hun wandeltocht.

MVO primeur Friesland

Voor Nh1816 was de Samenloop voor Hoop het eerste MVO evenement in Friesland. Heel mooi dat het meteen zo'n succes was. Bij Omrop Fryslân en SA24 besteedden ze uitgebreid aandacht voor de Samenloop.


Betrokken adviseur

Komende projecten
22-2-2020
Kerkwijk Cross
4-3-2020
Op weg naar de Top
7-3-2020
Nothing Else Matters
5-4-2020
Verbeeten Challenge
12-4-2020
Mathieu Hermans Klassieker
10-5-2020
Beemster Erfgoed Marathon
17-5-2020
EsteRun
6-6-2020
10 van Boreft
22-2-2020
Kerkwijk Cross

Kerkwijk Cross

Zaterdag 22 februari staat de 29e editie van de Kerkwijk Cross gepland, met verschillende loopafstanden voor volwassenen en kinderen over het terrein van voetbalvereniging Kerkwijk en door de omliggende weilanden. De opbrengst van de sponsorloop gaat naar Stichting Roparun.

4-3-2020
Op weg naar de Top

Op weg naar de Top

In theater De Hofnar in Valkenswaard organiseert Duisenburgh Financieel Advies een inspirerende benefietavond met als middelpunt succesvol ondernemer en alpinist Jur Rademakers.

7-3-2020
Nothing Else Matters

Nothing Else Matters

Tijdens de achtste editie van het benefietoptreden Nothing Else Matters treden vijf bands op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Matchis. Dit goede doel zet zich in voor patiënten die een stamceltransplantatie nodig hebben.

5-4-2020
Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge

Tijdens de Verbeeten Challenge worden diverse sportieve activiteiten gehouden om geld in te zamelen voor het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

12-4-2020
Mathieu Hermans Klassieker

Mathieu Hermans Klassieker

Fietsen door het trainingsgebied van Mathieu Hermans waar hij 30 jaar geleden de basis legde voor zijn overwinningen in de Vuelta. Dit jaar staat de Mathieu Hermans Kleppertocht in het teken van de ronde van Spanje. De opbrengst van de fietstocht gaat naar Stichting Geisje Eigenwijsje.

10-5-2020
Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Tijdens de zevende editie van de Beemster Erfgoed Marathon lopen en fietsen deelnemers een hele of halve marathon, dwars door het weidse UESCO Werelderfgoed de Beemster. De opbrengst van dit evenement gaat naar Cultureel Centrum Onder de Linden.

17-5-2020
EsteRun

EsteRun

Hardlopen en wandelen: de EsteRun in Escharen, Noord-Brabant, staat in het teken van het goede doel. De opbrengst gaat naar de afdeling oncologie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen, om daar voor de patiënten een huiselijke sfeer te kunnen creëren.

6-6-2020
10 van Boreft

10 van Boreft

De 10 van Boreft is een hardloopwedstrijd in Bodegraven voor lokale goede doelen. Dit jaar, de negende editie, doen zo’n 250 lopers mee aan een mooie tocht van 10 km door Bodegraven.