afbeelding van het evenement samenloop voor hoop

21 & 22 September 2019

SamenLoop voor Hoop Gorredijk

Bij de Samenloop voor Hoop in Gorredijk werd in het weekend van 21 & 22 september €142.188,38 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Een top opbrengst, die ook de organisatie heeft verrast.

GH Verzekeringen & Hypotheken

Samen met GH Verzekeringen & Hypotheken was Nh1816 hoofdsponsor bij het evenement. Girbe Hollemans, eigenaar van GH, was samen met zijn vrouw Johanita onderdeel van de organisatie. De Samenloop ging over een parcours van ongeveer 750 meter door de Groene Long, het stadspark van Gorredijk.

Kaarsenzakken voor sfeer en bezinning

Deelnemers aan de 24-uurs wandelestafette liepen zaterdagavond hun rondjes langs talloze kaarsenzakken aan weerskanten van het parcours. Hierop hadden jong en oud persoonlijke teksten en tekeningen gezet voor dierbaren die ziek zijn of inmiddels overleden. Vooral in de avond gaf dat veel sfeer en momenten van bezinning.

Optreden Iris Kroes

Voor vertier was ook gezorgd. Op het podium traden artiesten op, waaronder Iris Kroes uit Drachten, die met haar harp de harten van veel Nederlanders stal tijdens The Voice of Holland. Op de vroege zondagochtend stond de plaatselijk sportschool klaar voor een stevige ochtendgymnastiek. Zij motiveerden deelnemers en teams om door te gaan met hun wandeltocht.

MVO primeur Friesland

Voor Nh1816 was de Samenloop voor Hoop het eerste MVO evenement in Friesland. Heel mooi dat het meteen zo'n succes was. Bij Omrop Fryslân en SA24 besteedden ze uitgebreid aandacht voor de Samenloop.


Betrokken adviseur

Komende projecten
27-3-2021
Rondje Zegveld
4-4-2021
De Dijkloop Koedijk
9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night
11-4-2021
Verbeeten Challenge
11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker
9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon
16-5-2021
EsteRun
27-3-2021
Rondje Zegveld

Rondje Zegveld

Tijdens deze vierde editie van Rondje Zegveld lopen deelnemers een ronde van 5 of 10 kilometer rondom Zegveld, door de prachtige polder van het Groene Hart. De opbrengst van deze hardloopwedstrijd gaat naar De Zegge in Zegveld via Welzijn Woerden. Dit is een ontmoetingsplek voor ouderen om een sociaal isolement te voorkomen.

4-4-2021
De Dijkloop Koedijk

De Dijkloop Koedijk

Tijdens de vijfde editie van De Dijkloop in Koedijk lopen deelnemers diverse afstanden over de dijk, door de polder en recreatiegebied Geestmerambacht. Een deel van het inschrijfgeld van deze run gaat naar Stichting Gouden Dagen. Dit goede doel organiseert activiteiten om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.

9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night

Heerhugowaard Cityrun by Night

De Heerhugowaard Cityrun by Night is een hardloopwedstrijd in de avond, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit diverse loopafstanden door Heerhugowaard. Deze speciale ‘paaseditie’ staat in het teken van Stichting KanZ

11-4-2021
Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge (uitgesteld)

Tijdens de Verbeeten Challenge worden diverse sportieve activiteiten gehouden om geld in te zamelen voor het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker

Mathieu Hermans Klassieker (uitgesteld)

Fietsen door het trainingsgebied van Mathieu Hermans waar hij 30 jaar geleden de basis legde voor zijn overwinningen in de Vuelta. Dit jaar staat de Mathieu Hermans Kleppertocht in het teken van de ronde van Spanje. De opbrengst van de fietstocht gaat naar Stichting Geisje Eigenwijsje.

9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Tijdens de zevende editie van de Beemster Erfgoed Marathon lopen en fietsen deelnemers een hele of halve marathon, dwars door het weidse UESCO Werelderfgoed de Beemster. De opbrengst van dit evenement gaat naar Cultureel Centrum Onder de Linden.

16-5-2021
EsteRun

EsteRun

Hardlopen en wandelen: de EsteRun in Escharen, Noord-Brabant, staat in het teken van het goede doel. De opbrengst gaat naar de afdeling oncologie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen, om daar voor de patiënten een huiselijke sfeer te kunnen creëren.