wandelaars lopen op graspad tijdens Wandele naor Schandele 2019

19 mei 2019

Wandele naor Schandele

Op 19 mei namen 1.500 wandelaars deel aan Wandele naor Schandele . Een wandeltocht van Velden naar Schandelen door de prachtige natuur van Noord Limburg. 

Wandelen voor het goede doel

Het weer kon niet mooier. Met 1.500 wandelaars kon de organisatie op een recordaantal deelnemers rekenen, die afstanden aflegden van 8, 16 of 24 kilometer.

Stichting Loeka

De opbrengst van de wandeling bestaat uit inschrijvingen en sponsorbijdragen. Deze werd verdeeld over twee goede doelen: KWF Kankerbestrijding en Stichting Loeka. Voor de Venlose Stichting Loeka stelde de coƶperatie Nh1816 een extra donatie beschikbaar. De stichting zamelt lokaal geld in voor medisch onderzoek naar osteosarcoom, een vorm van botkanker die voornamelijk voorkomt bij jongeren.

Jos Bartels en Volino 

Nh1816 was hoofdsponsor van het evenement samen met de lokale advieskantoren Financieel Adviesbureau Volino en Jos Bartels Financieel Advies. Beide kantoren zijn sponsor van het eerste uur bij Wandele naor Schandele en bundelen de krachten met Nh1816 om iets terug te doen voor mensen die dit hard nodig hebben.

Naar boven