afbeelding van hardlopers tijdens de Kerkwijk Cross

22 februari 2020

Kerkwijk Cross

Op zaterdag 22 februari vond de sponsorloop plaats van VV Kerkwijk, in samenwerking met de Brandwijk Bommelerwaard Runners. Zowel volwassenen als kinderen konden kiezen voor verschillende loopafstanden over het terrein van de voetbalvereniging en omliggende weilanden.

Opbrengst voor Stichting Roparun

Het inschrijfgeld en sponsorbijdragen brachten € 2.730,- op voor Stichting Roparun: een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Deelnemers leveren in teamverband een sportieve prestatie om geld op te halen voor mensen met kanker. Ook het team van de Bommelerwaard Runners doet mee aan de Roparun.

Onverhard parcours biedt extra uitdaging

Het parcours van de Kerkwijk Cross is voor het grootste deel onverhard. De omstandigheden waren dit jaar uitdagend door de vele regenval in de dagen ervoor. Iedere deelnemer kreeg bij de finish een verdiend applaus. De snelste deelnemers per categorie ontvingen in de kantine van VV Kerkwijk hun medailles.

Hoofdsponsor met Assurantiekantoor Den Otter

Samen met Assurantiekantoor Den Otter uit Bruchem was Nh1816 hoofdsponsor van deze editie van de Kerkwijk Cross. Namens onze coöperatie konden we een mooie donatie doen an de Stichting Roparun.

cheque uitreiking kerkwijs cross 2020

Komende projecten
27-3-2021
Rondje Zegveld
4-4-2021
De Dijkloop Koedijk
9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night
11-4-2021
Verbeeten Challenge
11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker
9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon
16-5-2021
EsteRun
27-3-2021
Rondje Zegveld

Rondje Zegveld

Tijdens deze vierde editie van Rondje Zegveld lopen deelnemers een ronde van 5 of 10 kilometer rondom Zegveld, door de prachtige polder van het Groene Hart. De opbrengst van deze hardloopwedstrijd gaat naar De Zegge in Zegveld via Welzijn Woerden. Dit is een ontmoetingsplek voor ouderen om een sociaal isolement te voorkomen.

4-4-2021
De Dijkloop Koedijk

De Dijkloop Koedijk

Tijdens de vijfde editie van De Dijkloop in Koedijk lopen deelnemers diverse afstanden over de dijk, door de polder en recreatiegebied Geestmerambacht. Een deel van het inschrijfgeld van deze run gaat naar Stichting Gouden Dagen. Dit goede doel organiseert activiteiten om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.

9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night

Heerhugowaard Cityrun by Night

De Heerhugowaard Cityrun by Night is een hardloopwedstrijd in de avond, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit diverse loopafstanden door Heerhugowaard. Deze speciale ‘paaseditie’ staat in het teken van Stichting KanZ

11-4-2021
Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge (uitgesteld)

Tijdens de Verbeeten Challenge worden diverse sportieve activiteiten gehouden om geld in te zamelen voor het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker

Mathieu Hermans Klassieker (uitgesteld)

Fietsen door het trainingsgebied van Mathieu Hermans waar hij 30 jaar geleden de basis legde voor zijn overwinningen in de Vuelta. Dit jaar staat de Mathieu Hermans Kleppertocht in het teken van de ronde van Spanje. De opbrengst van de fietstocht gaat naar Stichting Geisje Eigenwijsje.

9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Tijdens de zevende editie van de Beemster Erfgoed Marathon lopen en fietsen deelnemers een hele of halve marathon, dwars door het weidse UESCO Werelderfgoed de Beemster. De opbrengst van dit evenement gaat naar Cultureel Centrum Onder de Linden.

16-5-2021
EsteRun

EsteRun

Hardlopen en wandelen: de EsteRun in Escharen, Noord-Brabant, staat in het teken van het goede doel. De opbrengst gaat naar de afdeling oncologie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen, om daar voor de patiënten een huiselijke sfeer te kunnen creëren.