groep hardlopers tijdens Kerkwijk Cross 2020

22 februari 2020

Kerkwijk Cross

Op zaterdag 22 februari vond de sponsorloop plaats van VV Kerkwijk, in samenwerking met de Brandwijk Bommelerwaard Runners. Zowel volwassenen als kinderen konden kiezen voor verschillende loopafstanden over het terrein van de voetbalvereniging en omliggende weilanden.

Opbrengst voor Stichting Roparun

Het inschrijfgeld en sponsorbijdragen brachten € 2.730,- op voor Stichting Roparun: een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Deelnemers leveren in teamverband een sportieve prestatie om geld op te halen voor mensen met kanker. Ook het team van de Bommelerwaard Runners doet mee aan de Roparun.

Onverhard parcours biedt extra uitdaging

Het parcours van de Kerkwijk Cross is voor het grootste deel onverhard. De omstandigheden waren dit jaar uitdagend door de vele regenval in de dagen ervoor. Iedere deelnemer kreeg bij de finish een verdiend applaus. De snelste deelnemers per categorie ontvingen in de kantine van VV Kerkwijk hun medailles.

Hoofdsponsor met Assurantiekantoor Den Otter

Samen met Assurantiekantoor Den Otter uit Bruchem was Nh1816 hoofdsponsor van deze editie van de Kerkwijk Cross. Namens onze coöperatie konden we een mooie donatie doen an de Stichting Roparun.

Nh1816 overhandigt cheque tijdens Kerkwijk Cros s 2020

Naar boven