muzikanten spelen tijdens muziek met smaak 2020

20 september 2020

Muziek met Smaak 2020

Op het groene hart bij de Wasvenboerderij vindt op 20 september van 10.00 tot 18.00 uur Muziek met Smaak plaats. Geheel volgens de RIVM richtlijnen is de dag verdeeld in drie gelijke tijdsvakken van twee uur en zijn tafels ingericht om op gepaste afstand, maar met gezelligheid, te genieten.

Muziek met Smaak is een laagdrempelig festival, bedoeld om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met nieuwe smaken. Aan tafel luister je naar de livemuziek van onbekende, talentvolle muzikanten.

Muzikaal goed doel

Het goede doel bij Muziek met Smaak heeft alles met muzikaal talent te maken. Het Huis voor Amateurkunst en Cultuureducatie in Eindhoven (CKE) ontvangt een donatie van de coöperatie Nh1816. Zeer welkom in tijden van corona, waarin de cultuursector hard getroffen is.

CKE: cultuur voor iedereen!

Het doel van CKE is om mensen van alle leeftijden op verschillende manieren en niveaus in aanraking te brengen met actieve kunstbeoefening en cultuureducatie. Dat gebeurt met een vrijetijdsaanbod voor muziek, dans, beeldende kunst, theater en nog veel meer. CKE werkt op het gebied van cultuureducatie bovendien samen met vele scholen in het primair en voortgezet onderwijs.

Zeven lokale advieskantoren

Muziek met Smaak is een initiatief van zeven (!) onafhankelijke financieel advieskantoren. Met de ondersteuning doen zij graag iets terug voor de Eindhovenaren op cultureel gebied, samen met Nh1816 Verzekeringen. De samenwerkende kantoren zijn Advas Adviesgroep, Schipperheijn & Partners, Van den Boer en Roggen, Good FinanZ, Bookelaar Financieel Adviesbureau, Wilms Hypotheken en Verzekeringen en Peter Geurds Assurantiën.

Naar boven