muzikanten tijdens Muziek met Smaak 2020

20 september 2020

Muziek met Smaak

Op het groene hart bij de Wasvenboerderij vindt op 20 september van 10.00 tot 18.00 uur Muziek met Smaak plaats. Geheel volgens de RIVM richtlijnen is de dag verdeeld in drie gelijke tijdsvakken van twee uur en zijn tafels ingericht om op gepaste afstand, maar met gezelligheid, te genieten.

Muziek met Smaak is een laagdrempelig festival, bedoeld om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met nieuwe smaken. Aan tafel luister je naar de livemuziek van onbekende, talentvolle muzikanten.

Muzikaal goed doel

Het goede doel bij Muziek met Smaak heeft alles met muzikaal talent te maken. Het Huis voor Amateurkunst en Cultuureducatie in Eindhoven (CKE) ontvangt een donatie van de coöperatie Nh1816. Zeer welkom in tijden van corona, waarin de cultuursector hard getroffen is.

CKE: cultuur voor iedereen!

Het doel van CKE is om mensen van alle leeftijden op verschillende manieren en niveaus in aanraking te brengen met actieve kunstbeoefening en cultuureducatie. Dat gebeurt met een vrijetijdsaanbod voor muziek, dans, beeldende kunst, theater en nog veel meer. CKE werkt op het gebied van cultuureducatie bovendien samen met vele scholen in het primair en voortgezet onderwijs.

Zeven lokale advieskantoren

Muziek met Smaak is een initiatief van zeven (!) onafhankelijke financieel advieskantoren. Met de ondersteuning doen zij graag iets terug voor de Eindhovenaren op cultureel gebied, samen met Nh1816 Verzekeringen. De samenwerkende kantoren zijn Advas Adviesgroep, Schipperheijn & Partners, Van den Boer en Roggen, Good FinanZ, Bookelaar Financieel Adviesbureau, Wilms Hypotheken en Verzekeringen en Peter Geurds Assurantiën.

Komende projecten
27-3-2021
Rondje Zegveld
4-4-2021
De Dijkloop Koedijk
9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night
11-4-2021
Verbeeten Challenge
11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker
9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon
16-5-2021
EsteRun
27-3-2021
Rondje Zegveld

Rondje Zegveld

Tijdens deze vierde editie van Rondje Zegveld lopen deelnemers een ronde van 5 of 10 kilometer rondom Zegveld, door de prachtige polder van het Groene Hart. De opbrengst van deze hardloopwedstrijd gaat naar De Zegge in Zegveld via Welzijn Woerden. Dit is een ontmoetingsplek voor ouderen om een sociaal isolement te voorkomen.

4-4-2021
De Dijkloop Koedijk

De Dijkloop Koedijk

Tijdens de vijfde editie van De Dijkloop in Koedijk lopen deelnemers diverse afstanden over de dijk, door de polder en recreatiegebied Geestmerambacht. Een deel van het inschrijfgeld van deze run gaat naar Stichting Gouden Dagen. Dit goede doel organiseert activiteiten om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.

9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night

Heerhugowaard Cityrun by Night

De Heerhugowaard Cityrun by Night is een hardloopwedstrijd in de avond, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit diverse loopafstanden door Heerhugowaard. Deze speciale ‘paaseditie’ staat in het teken van Stichting KanZ

11-4-2021
Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge (uitgesteld)

Tijdens de Verbeeten Challenge worden diverse sportieve activiteiten gehouden om geld in te zamelen voor het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker

Mathieu Hermans Klassieker (uitgesteld)

Fietsen door het trainingsgebied van Mathieu Hermans waar hij 30 jaar geleden de basis legde voor zijn overwinningen in de Vuelta. Dit jaar staat de Mathieu Hermans Kleppertocht in het teken van de ronde van Spanje. De opbrengst van de fietstocht gaat naar Stichting Geisje Eigenwijsje.

9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Tijdens de zevende editie van de Beemster Erfgoed Marathon lopen en fietsen deelnemers een hele of halve marathon, dwars door het weidse UESCO Werelderfgoed de Beemster. De opbrengst van dit evenement gaat naar Cultureel Centrum Onder de Linden.

16-5-2021
EsteRun

EsteRun

Hardlopen en wandelen: de EsteRun in Escharen, Noord-Brabant, staat in het teken van het goede doel. De opbrengst gaat naar de afdeling oncologie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen, om daar voor de patiënten een huiselijke sfeer te kunnen creëren.