bergbeklimmer op weg naar de top

4 maart 2020

Op weg naar de Top

Op woensdag 4 maart is Jur Rademakers te gast in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Hij vertelt over zijn indrukwekkende reis rond de wereld: in 2020 gaat hij van elk continent de hoogste berg beklimmen: de ‘zeven Summits’.

Inspirerende avond met Jur Rademakers

Jur Rademakers staat bekend als jonge succesvolle ondernemer met een notering in de Quote 500. Tijdens de benefietavond ‘Op weg naar de Top’ vertelt hij belangeloos over zijn avonturen op de zeven Summits. Op dat moment is Jur terug van Zuid-Amerika en Antarctica. Dat levert vast mooie beelden op! Hij zal 400 bezoekers in het theater aan hun stoel gekluisterd houden en ze inspireren om de juiste keuze in het leven te maken met een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Opbrengst kaartverkoop voor goed doel

Duisenburgh maakt de avond mogelijk en Nh1816 draagt hierin bij, zodat de opbrengst van de kaartverkoop volledig naar het goede doel gaat: het Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant in Veldhoven. Op steenworp afstand van het kantoor van Duisenburgh.

Logeren in Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant

In het huis in Veldhoven logeren de gezinsleden van kinderen die in het Maxima Medisch Centrum langdurig worden behandeld. Het voortbestaan van de Ronald McDonald huizen is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Namens de coöperatie zal Nh1816 een donatie doen.

Maatschappelijke rol Duisenburgh

De adviseurs van Duisenburgh Financieel Advies nemen hun maatschappelijke rol serieus. Jaarlijks zijn zij betrokken bij meerdere lokale evenementen voor mensen die een steuntje in de rug hard kunnen gebruiken.

Komende projecten
27-3-2021
Rondje Zegveld
4-4-2021
De Dijkloop Koedijk
9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night
11-4-2021
Verbeeten Challenge
11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker
9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon
16-5-2021
EsteRun
27-3-2021
Rondje Zegveld

Rondje Zegveld

Tijdens deze vierde editie van Rondje Zegveld lopen deelnemers een ronde van 5 of 10 kilometer rondom Zegveld, door de prachtige polder van het Groene Hart. De opbrengst van deze hardloopwedstrijd gaat naar De Zegge in Zegveld via Welzijn Woerden. Dit is een ontmoetingsplek voor ouderen om een sociaal isolement te voorkomen.

4-4-2021
De Dijkloop Koedijk

De Dijkloop Koedijk

Tijdens de vijfde editie van De Dijkloop in Koedijk lopen deelnemers diverse afstanden over de dijk, door de polder en recreatiegebied Geestmerambacht. Een deel van het inschrijfgeld van deze run gaat naar Stichting Gouden Dagen. Dit goede doel organiseert activiteiten om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.

9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night

Heerhugowaard Cityrun by Night

De Heerhugowaard Cityrun by Night is een hardloopwedstrijd in de avond, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit diverse loopafstanden door Heerhugowaard. Deze speciale ‘paaseditie’ staat in het teken van Stichting KanZ

11-4-2021
Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge (uitgesteld)

Tijdens de Verbeeten Challenge worden diverse sportieve activiteiten gehouden om geld in te zamelen voor het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker

Mathieu Hermans Klassieker (uitgesteld)

Fietsen door het trainingsgebied van Mathieu Hermans waar hij 30 jaar geleden de basis legde voor zijn overwinningen in de Vuelta. Dit jaar staat de Mathieu Hermans Kleppertocht in het teken van de ronde van Spanje. De opbrengst van de fietstocht gaat naar Stichting Geisje Eigenwijsje.

9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Tijdens de zevende editie van de Beemster Erfgoed Marathon lopen en fietsen deelnemers een hele of halve marathon, dwars door het weidse UESCO Werelderfgoed de Beemster. De opbrengst van dit evenement gaat naar Cultureel Centrum Onder de Linden.

16-5-2021
EsteRun

EsteRun

Hardlopen en wandelen: de EsteRun in Escharen, Noord-Brabant, staat in het teken van het goede doel. De opbrengst gaat naar de afdeling oncologie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen, om daar voor de patiënten een huiselijke sfeer te kunnen creëren.