man klimt berg op, op weg naar de top

2 maart 2020

Op weg naar de top

Op woensdag 4 maart is Jur Rademakers te gast in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Hij vertelt over zijn indrukwekkende reis rond de wereld: in 2020 gaat hij van elk continent de hoogste berg beklimmen: de ‘zeven Summits’.

Inspirerende avond met Jur Rademakers

Jur Rademakers staat bekend als jonge succesvolle ondernemer met een notering in de Quote 500. Tijdens de benefietavond ‘Op weg naar de Top’ vertelt hij belangeloos over zijn avonturen op de zeven Summits. Op dat moment is Jur terug van Zuid-Amerika en Antarctica. Dat levert vast mooie beelden op! Hij zal 400 bezoekers in het theater aan hun stoel gekluisterd houden en ze inspireren om de juiste keuze in het leven te maken met een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Opbrengst kaartverkoop voor goed doel

Duisenburgh maakt de avond mogelijk en Nh1816 draagt hierin bij, zodat de opbrengst van de kaartverkoop volledig naar het goede doel gaat: het Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant in Veldhoven. Op steenworp afstand van het kantoor van Duisenburgh.

Logeren in Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant

In het huis in Veldhoven logeren de gezinsleden van kinderen die in het Maxima Medisch Centrum langdurig worden behandeld. Het voortbestaan van de Ronald McDonald huizen is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Namens de coöperatie zal Nh1816 een donatie doen.

Maatschappelijke rol Duisenburgh

De adviseurs van Duisenburgh Financieel Advies nemen hun maatschappelijke rol serieus. Jaarlijks zijn zij betrokken bij meerdere lokale evenementen voor mensen die een steuntje in de rug hard kunnen gebruiken.

Naar boven