vereniging Jeka tijdens Run for a Smile 2020

5 januari 2020

Run for a Smile

De nieuwjaarsbijeenkomst van RKVV JEKA stond alweer voor de zevende keer in het teken van de sponsorloop Run for a Smile. Zo’n 500 deelnemers deden mee. De jongste deelnemers startten om 11.00 uur. De volgende leeftijdsgroepen volgden hen op de voet, waarbij de senioren als laatste over het sportpark hebben gerend. Dankzij de sponsors gaat het deelnamegeld direct naar het goede doel.

Stichting Pim

Dit jaar zamelden de deelnemers geld in voor Stichting Pim. Opgericht in 2006 door ouders van meervoudig gehandicapte kinderen is deze stichting uitgegroeid tot een veilig thuis, in de vorm van een zorgwoning in Breda voor zestien jonge bewoners. Sinds 2013 is het ook een dagbestedingsplek. Met de opbrengst van Run for a Smile kan Stichting Pim een aangepaste Riksja kopen waarmee ze kunnen fietsen met de bewoners.

Zuyderleven Adviesgroep

Het kantoor Zuyderleven Adviesgroep uit Breda is hoofdsponsor van voetbalvereniging JEKA. Voor Run for a Smile bundelden ze de krachten met Nh1816 Verzekeringen om samen met de 1.800 leden van JEKA iets terug te doen voor onze samenleving.

Naar boven