groep personen houdt cheque met € 4500,- in de hand

19 september 2021

Muziek met Smaak

Op 19 september 2021 vond ook dit jaar Muziek met Smaak plaats, midden in Eindhoven tussen het prachtige groen van de Wasvenboerderij, Ondanks dat gasten dit jaar, vanwege corona, wederom afstand moesten houden, was het minstens zo sfeervol als voorgaande edities.

Een laagdrempelig festival, bedoeld om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met nieuwe smaken. Speciaal voor de relaties van zes financieel adviseurs: Peter Geurds Assurantiën, Schipperheijn en Partners, Goodfinanz, Van den Boer en Roggen Financieel advies, Advas en Wilms Hypotheken.

CKE: cultuur voor iedereen

Het goede doel bij Muziek met Smaak heeft alles met muzikaal talent te maken. Samen met bovengenoemde financieel adviseurs bundelden wij, als coöperatie, onze krachten om Muziek met Smaak mogelijk te maken. Ook boden we iets extra's aan het betrokken goede doel Centrum voor de Kunsten Eindhoven: een donatie van € 4.500,- namens de coöperatie Nh1816. Iets wat in tijden van corona éxtra hard nodig is in de culturele sector.

Het doel van CKE is om mensen van alle leeftijden op verschillende manieren en niveaus in aanraking te brengen met actieve kunstbeoefening en cultuureducatie. Dat gebeurt met een vrijetijdsaanbod voor muziek, dans, beeldende kunst, theater en nog veel meer. CKE werkt op het gebied van cultuureducatie bovendien samen met vele scholen in het primair en voortgezet onderwijs.

Een mooie dag

Na afloop ontvingen alle bezoekers, als dank voor hun komst, een goodiebag, met daarin zelfgebakken producten van de deelnemers van ’t Wasven en een Nh1816-bedankkaartje. Wij kijken terug op een geweldige, muzikale dag!

Naar boven