tee mountainbikers in het bos

28 november 2021 (geannuleerd)

Veldronde Tourclub Stiphout

Op zondag 28 november 2021 stappen zo’n 500 deelnemers op hun mountainbike voor de Veldronde van de Noord-Brabantse Tourclub Stiphout.  

Dit is alweer de 27e editie van de jaarlijkse mountainbiketocht voor het goede doel, die voert over uitgepijlde routes in de Stiphoutse bossen en het ‘Dak van Brabant’. Voor, tijdens en rondom de Veldronde kunnen de mountainbikers deelnemen aan diverse speciale activiteiten en attracties.

Stichting Niels on Wheels

Tourclub Stiphout heeft ook dit jaar weer een mooi goed doel uitgekozen. Een deel van het inschrijfgeld en alle donaties gaan naar stichting Niels on Wheels  local hero Niels Vink, een paralympische tennisspeler die in Tokyo veel succes had. Het prijzengeld voor de paralympiërs is niet dekkend voor de kosten die Niels maakt om overal ter wereld zijn toernooien te tennissen. In Helmond worden daarom allerlei initiatieven opgezet om zijn dromen uit te laten komen.

Sponsoring door HG Assurantiën en Nh1816

HG Assurantiën is samen met Nh1816 de hoofdsponsor van dit sportieve evenement. Peter Strijbosch van HG is tevens secretaris van de Tourclub. Hij is blij om een gezamenlijke bijdrage te leveren aan de droom van Niels Vink.

Naar boven