cheque-uitreiking tijdens fiets4daagse de peel 2022

26 t/m 29 juli 2022

Fiets4Daagse De Peel

Nederland op zijn mooist. Van 26 tot en met 29 juli vond de 45e editie van Fiets4Daagse De Peel plaats. Het was de derde keer dat Nh1816 het evenement ondersteunde met vijf lokale advieskantoren.

Fietsen in De Peel

Deelnemen kon aan verschillende afstanden en op alle soorten rijwielen die je kunt bedenken. Vanuit de startplaatsen Weert, Stiphout, Meijel en Deurne konden ruimt 3.000 fietsers de mooiste plekjes van De Peel ontdekken. Tijdens de slotmanifestatie op vrijdag 29 juli werd in elke plaats een loterij georganiseerd.  

Duofietsen

Bij die feestelijke afsluitingen waren de wethouders uit elke plaats aanwezig, maar ook de vertegenwoordigers van vier lokale goede doelen. Dit jaar werden dat de stichtingen of verenigingen in het zonnetje gezet met een donatie van 1500 euro als bijdragen in de exploitatie van duofietsen. Deze bijzondere rijwielen maken het mogelijk voor ouderen en mindervaliden om samen met een vrijwilliger te genieten van de mooie Peelregio. Net als de gezonde fietsers.

Vijf lokale adviseurs 

De cheques werden overgedragen door de lokale financieel advieskantoren Van de Mortel Assurantie Advies (Deurne), HG Assurantiën (Stiphout), Karis Adviesgroep (Meijel), Bouwmans Assurantiën en Schulpen Assurantie Adviseurs (beiden in Weert). 

Naar boven