groep mensen hardlopen tijdens dijkloop 2022

22 oktober 2022

Koudstaal Dijkloop

Een vast gegeven op de hardloopkalender kan je hem wel noemen. De Dijkloop in Schoonhoven. Dit jaar organiseerde atletiek- en trimvereniging Avantri het evenement voor de 46e keer!

En dit jaar was de loop omgedoopt tot de Koudstaal Dijkloop. Jan Koudstaal Vastgoed is namelijk hoofdsponsor geworden van de Dijkloop, daarin ondersteund door Nh1816. Het is een bekend evenement in de regio Krimpenerwaard dat jaarlijks op veel inschrijvingen kan rekenen. Naast de halve marathon kon je deelnemen aan de 6 of 10 kilometer. Voor de jeugd tot 18 jaar lag er een parcours klaar van anderhalve kilometer.

Koudstaal was voor het eerst sponsor van het evenement en vanuit betrokkenheid meteen ook naamgever. Met Nh1816 voegde Koudstaal ook een maatschappelijke kant toe aan het sportevenement. Deelnemers konden bij de inschrijving bijdragen aan Zonnebloem Krimpenerwaard, dat omkijkt naar de ouderen in de regio door ze te betrekken bij uitstapjes of gewoon door het geven van warme aandacht.

Voor elke verzekerde van Nh1816, die zich inschrijft voor een van de afstanden en lid is van de coƶperatie, ging 10 euro naar de Zonnebloem Krimpenerwaard. Voor de prijsuitreiking heeft Wijnand Koudstaal bekend gemaakt wat dit precies heeft opgeleverd.

medewerker deelt cheque uit aan goed doel

Naar boven