start nighttrail goes 2022

14 oktober 2022

Nh1816 Nighttrail

Misschien wel het leukste event van Zeeland: de Nh1816 Nighttrail in Goes. Twee weken voor de start waren alle kaarten al uitverkocht.

Rennen of wandelen als belevenis 

5 kilometer rennen of wandelen dwars door het sfeervolle Goes. Tijdens de tocht passeerden de 1500 deelnemers markante plekken in het Goese centrum; van horeca tot bibliotheek. Je kwam straatartiesten, –muzikanten en allerlei andere verrassingen tegen. Niet de snelste tijd, maar de mooiste beleving was het doel van de Nighttrail die dit jaar de naam van hoofdsponsor Nh1816 draagt.  

Shoes voor Goes

De opbrengst van de Nighttrail inclusief de donatie namens Nh1816 gaan naar de kinderen van de Voedselbank Beveland. In samenwerking met de lokale middenstand mogen zij een paar sneakers uitzoeken waar ze echt trots op kunnen zijn.  

Zes lokale kantoren 

Zes local hero’s uit Goes sloegen de handen ineen om samen met Nh1816 de hoofdsponsor te zijn en bij te dragen aan het evenement. Dat zijn De Bruine Hypotheken en Verzekeringen, CM Personal Finance, HP Adviesgroep, De Verzekershop, Doene Assurantien & Advies en Zuiver Financieel, van wie eigenaar Marjo van Klooster actief was binnen de organisatie.

Naar boven