voetbalteam met tijmen achterop het tshirt

20 augustus 2022

Tijmen Internationaal Toernooi

Een internationaal jeugdtoernooi met bekende voetbalclubs. Wat zou Tijmen daar graag aan mee hebben gedaan. 

Op 13-jarige leeftijd overleed Tijmen na een botsing op het voetbalveld. De opgewekte en sociale jongen leeft voort in de harten van iedereen die hem kende. Bij zijn voetbalclub FC Bergh wordt elke zomer het Internationale Tijmen Toernooi georganiseerd, waaraan JO15 teams meedoen van grote clubs uit binnen- en buitenland.

Tijmen voor het goede doel

De ouders van Tijmen, Saskia en Dion, hebben de Stichting Tijmen voor het Goede Doel opgericht. Deze stichting bekommert zich om kinderen in de regio die om sociale of financiële redenen niet in staat zijn om te sporten. Op dit moment is er veel aandacht voor kinderen uit Oekraïense gezinnen. Ook wordt hard gespaard voor de komst van een Cruyff Court.

Johan Cruyff Court

Op 20 augustus werd het complex van FC Bergh omgetoverd tot spel- en sportparadijs en namen onder ander FC Twente/Heracles, De Graafschap en Bayer Leverkusen deel aan het voetbaltoernooi. Bij de prijsuitreiking hebben Heilbron en Nh1816 Verzekeringen bekend gemaakt dat ze €5000 bijdragen aan de komst van het Johan Cruyff Court.  

Want dat het er komt is zeker. De vraag is alleen hoe snel.

Naar boven