man interviewd wielrenners tijdens verbeeten challenge

10 april 2022

Verbeeten Challenge

Op zondag 10 april 2022 vindt in Tilburg de Verbeeten Challenge plaats vanaf de nieuwe locatie Stappegoor. De organisatie heeft er zin in en hoopt weer vele deelnemers te mogen verwelkomen om op deze wijze geld in te zamelen voor het Verbeeten Fonds.

Het goede doel

Alle opbrengsten gaan naar het Verbeeten Fonds. Dit fonds steunt initiatieven die bijdragen aan de verbetering van zorg voor kankerpatiënten. Bij de editie van dit jaar wordt er specifiek geld opgehaald voor het verminderen van geheugenverlies bij patiënten met hersentumoren door middel van bestraling met de Hyperarc techniek.

Verbeeten Challenge

Deelnemers aan de challenge zijn actief bij onderdelen als hardlopen, skeeleren, bootcamp, tour- en wielrennen, mountainbiken en wandeltochten.  En ook voor de kids is er een challenge om aan deel te nemen.

Hoofdsponsor

Nh1816 is trotse hoofdsponsor van het evenement samen met Storms Financiële Dienstverlening, Geerts Financiële Dienstverleners en Zuyderleven Groep. De kantoren zullen deze editie niet stilzitten en helpen in de organisatie of doen mee aan verschillende sportdisciplines.

Naar boven