man met gitaar

8 oktober 2022

Westfriese Struuntocht

Ontdek het onverwachte in Enkhuizen tijdens de zeven kilometer lange avondwandeling door Enkhuizen.  

Drie serviceclubs uit Enkhuizen die als kenmerk hebben om maatschappelijke initiatieven mogelijk het maken, slaan de handen ineen voor een verrassende wandeltocht van door het oude centrum. Als deelnemer loop je langs de bijzondere gebouwen en kan je bij sommigen zelfs een kijkje binnen nemen. Je ontmoet de bijzondere mensen en beleeft de bijzondere verhalen.

 

De start is dit achter het station van Enkhuizen, waar ook parkeergelegenheid is. Je finisht in de gezelligheid van Brouwerij De Werf waar de afterparty plaats vindt. De Westfriese Struuntocht is een unieke looptocht voor het goede doel. Dit jaar wordt de opbrengst verdeeld onder de Voedselbank West-Friesland en Stichting voor Effies. Twee goede doelen die zich inzetten voor mensen in onze samenleving bij wie het leven tegenzit, financieel maar ook sociaal.

 

Aanmelden voor de Struuntocht kan vanaf 18.30 uur, de eerste wandelaars starten om 19.00 uur. Langs de route worden de deelnemers door de hoofdsponsors Vrolijk fd en Nh1816 getrakteerd op echte Italiaanse koffie.

Naar boven