Portretfoto Kim van Kampen, Marketing & Verkoopondersteuning bij Nh1816 Verzekeringen

Medewerker Marketing & Communicatie

Kim van Kampen

In juli 2001 ben ik als Limburgse in het West-Friese Oudkarspel begonnen bij Nh1816 Verzekeringen, toen nog de Noordhollandsche van 1816. Op de afdeling acceptatie behandelde ik verzekeringsaanvragen en zette deze om in polissen. Nog hetzelfde jaar werd de afdeling opgesplitst in backoffice en frontoffice waarna ik op de backoffice verder ging. Ruim tien jaar later heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Marketing & Communicatie. Inmiddels een afdeling die we met zijn zessen bemannen. Een lekker dynamisch, creatief en hardwerkend team.

"als Limburgse in het West-Friese Oudkarspel"

Mijn parttime werkweek begint op dinsdag. Alles rondom ons Private Label concept heeft dan prioriteit. Ik zorg bijvoorbeeld voor de wekelijkse communicatie rondom de distributie van private label polispassen. Daarbij heb ik in mijn functie dus vaak contact met intermediairs over de profilering van hun kantoor. Ook werk ik veel samen met onze DTP-er, waar ik ontwerpopdrachten voor digitale polissen uitzet. Het Privat Label concept komt tevens tot uiting in onze VerzekeringApp, waarvan komende maand een geheel vernieuwde versie wordt gelanceerd. Met deze app kunnen lokale adviseur nog betere service verlenen aan hun klanten, zodat een polispas op termijn niet meer nodig zal zijn.

Daarnaast bied ik op verzoek van het intermediair ondersteuning bij verkoopacties die zij willen inzetten. Bijvoorbeeld door samen een e-mailingactie voor de verzekerden uit te rollen. De afwisseling in mijn werk is iets wat mij erg goed bevalt. Het ene moment ben ik in gesprek met een adviseur en het volgende moment denk ik mee met een collega over een actie voor onze sociale media, zoals dit blog ‘de werkweek van’. Er lopen er op dit moment meerdere grote projecten waarbij ik mijn collega’s ondersteun. Zoals mijn werkzaamheden gericht op ons ZEST magazine en dan met name het hele logistieke gedeelte. Het nieuwe ZEST magazine verschijnt de eerste week van juni. Leuk, zo net voor de vakantieperiodes.

Via een werkoverleg met het team houden we elkaar op de hoogte van alle lopende projecten. Vaak gebruiken we deze tijd ook om met elkaar te brainstormen of afgeronde zaken te evalueren. Op de afdeling is de sfeer goed en we vullen elkaar goed aan in de verschillende projecten en werkzaamheden. Ondanks de drukte en het harde werken is er ook af en toe tijd voor ontspanning en even lachen met elkaar. De afgelopen week werd ik in het zonnetje gezet vanwege mijn verjaardag, met slingers en een leuke attentie van mijn collega’s.

Nadat ik mijn zoon naar school heb gebracht, rijd ik van Alkmaar naar Oudkarspel. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en momenteel ben ik in training voor mijn allereerste run, de Cityrun van Alkmaar op 6 mei. Ook ga ik graag naar de film, het liefst naar het filmhuis waar Italiaanse films mijn voorkeur hebben. Uiteraard verloochen ik mijn bourgondische achtergrond niet. Ik geniet ervan om met vrienden af te spreken en uiteten te gaan of een borrel te drinken.

Naar boven