Afbeelding van de Nh1816 VerzekeringApp

VerzekeringApp

Altijd uw verzekeringsinformatie bij de hand, nooit meer formulieren invullen of polisnummers zoeken. Gebruik de VerzekeringApp. Handig voor:

 • Schade melden
 • Polissen bekijken
 • Schadeherstelbedrijf vinden
 • Nh1816 Verzekeringsbewijs altijd bij de hand

 

 VerzekeringApp downloaden via Google Play VerzekeringApp downloaden via de App Store

Bekijk de website 
VerzekeringApp.nl 
voor meer informatie.

Registreren & inloggen

Na het downloaden van de VerzekeringApp kunt u eenvoudig registreren met het e-mailadres dat bij ons bekend is of met iDIN (de veilige registratiemethode van banken). Tijdens het registreren kiest u een 5-cijferige pincode om het inloggen te vereenvoudigen. Op een later moment kunt u in de instellingen van de VerzekeringApp ook vingerscan of gezichtsherkenning activeren om te inloggen.


Functionaliteiten

Veelgestelde vragen

Inloggen

Controleer de volgende punten:
 

 • Controleer uw e-mail inbox met de inloggegevens. Deze ontvangt u bij aanvang van uw polissen.
   
 • Heeft u geen e-mail ontvangen? Dan kunt u via de app de inloggegevens verkrijgen. Ga hiervoor naar het inlogscherm van de app en selecteer ‘inloggegevens onbekend?’. Daar voert u uw e-mailadres in en ontvangt u hierop de inloggegevens.
   
 • Is het e-mailadres onbekend? Neem dan contact op met uw adviseur en geef het juiste e-mailadres door. U ontvangt binnen 1 werkdag nieuwe inloggegevens.
   
 • Let goed op dat u de juiste gegevens invult. Het (tijdelijke) wachtwoord kan symbolen of tekens bevatten die op elkaar lijken.

Maak in dit geval een afbeelding van het scherm waar u zich op dat moment bevindt. Stuur deze afbeelding met uw vraag naar marketing@nh1816.nl. Een afbeelding maken doet u als volgt.
 

 • iOS (iPhone/iPad):
  Druk de HOME knop en Standby knop tegelijkertijd in en laat direct weer los. De afbeelding komt onder uw foto's te staan.
   
 • Android: 
  Druk de HOME knop en de Standby knop tegelijkerijd in en houdt deze 1 a 2 seconden vast. Laat beide knoppen daarna weer los. De afbeelding komt onder uw foto's te staan.

Heeft u een Android toestel en wil de app niet opstarten? Ga dan als volgt te werk:

 

 • Ga naar: Apps > Instellingen > Applicaties > Applicatiebeheer > VerzekeringApp > Opslag
   
 • Druk op de knoppen: Gegevens wissen en Cache legen
   
 • Start de app opnieuw op

Controleer uw spambox. Staat deze niet in uw spambox neem dan contact op met uw adviseur.

U kunt uw inloggegevens wijzigen via uw profiel. Ga rechtsboven naar uw profiel icoon van silhouet man

Gebruiken

Verwijder eerst de App en installeer opnieuw. Blijft het probleem bestaan en kunt u niet inloggen? Raadpleeg eerst uw adviseur. Loopt de VerzekeringApp vast? Stuur dan een e-mail met uw inlog- en relatiegegevens naar marketing@nh1816.nl.

Het kan zijn dat u net klant bent geworden. Het duurt enkele werkdagen om de polisgegevens in de VerzekeringApp zichtbaar te krijgen.
 

Kunt u na 10 werkdagen uw polisgegevens nog steeds niet raadplegen, neem dan contact op met de marketing afdeling via marketing@nh1816.nl.

Smartphones en tablets met Android kunnen bestanden alleen openen via een ander programma. Het toestel biedt zelf de keuze met welk programma het bestand geopend moet worden. 

 

Na het openen van het bestand kunt u het bestand opslaan. U opent voortaan het geselecteerde programma om het Nh1816 Verzekeringsbewijs offline te raadplegen.

De VerzekeringApp toont alleen de schadeherstelbedrijven die samenwerken met Nh1816 Verzekeringen. Bij schadeherstel door een van deze bedrijven betaalt u geen eigen risico.

Momenteel is schademelden voor uw bromfiets via de app niet mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw adviseur.

De VerzekeringApp biedt de mogelijkheid om het WhatsApp nummer van uw adviseur aan uw contacten toe te voegen. Hiervoor heeft de VerzekeringApp toestemming nodig tot uw contacten. 

Bij het melden van schade (voor het bijsluiten van foto’s) of bij het opslaan van documenten zoals de groene kaart heeft de VerzekeringApp toegang nodig. Er worden verder geen gegevens uitgelezen. 

 

Weigert u de toegang tot deze gegevens, dan kunt u helaas geen gebruik maken van deze functies.

Het kan zijn dat u niet de nieuwste versie van de VerzekeringApp heeft gedownload. Dit doet u door in de App store uw VerzekeringApp bij te werken.

Het kan ook zijn dat wij op dit moment geen ledenvoordelen aanbieden. Houd onze social media en de VerzekeringApp regelmatig in de gaten voor leuke nieuwe ledenvoordelen!

Waarom de VerzekeringApp?

Nh1816 staat voor een snelle, doelmatige en volledige papierloze informatie uitwisseling tussen de klant, verzekeringsadviseur en de verzekeraar. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun verzekeringen online te beheren.

Door de app is alle relevante informatie voor de klant mobiel beschikbaar via iOS en Android smartphones en tablets. Ook uw verzekeringszaken via een app beheren? Download de gratis VerzekeringApp.