VerzekeringApp

Download de

VerzekeringApp

Snel en doelmatig al uw verzekeringsinformatie binnen handbereik. Daarbij kunt u onder andere:

 • Schade melden
 • Uw polissen bekijken
 • Schadeherstelbedrijven zoeken

 

 VerzekeringApp downloaden via Google Play VerzekeringApp downloaden via de App Store

Bekijk onze speciale website! VerzekeringApp.nl

Inloggen met uw e-mailadres

U kunt inloggen met uw e-mailadres. Bekijk hiervoor de volgende instructievideo's.

Update iOS (versie 4.3)

Met de nieuwe update van de VerzekeringApp voor iOS (versie 4.3) zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo blijf je in de app na het wijzigen van je gegevens en kun je je wachtwoord beter beveiligen door middel van meer karakters. In deze video laten we zien hoe het werkt.


Veelgestelde vragen

Inloggen

Controleer de volgende punten:
 

 • Controleer uw e-mail inbox met de inloggegevens. Deze ontvangt u bij aanvang van uw polissen.
   
 • Heeft u geen e-mail ontvangen? Dan kunt u via de app de inloggegevens verkrijgen. Ga hiervoor naar het inlogscherm van de app en selecteer ‘inloggegevens onbekend?’. Daar voert u uw e-mailadres in en ontvangt u hierop de inloggegevens.
   
 • Is het e-mailadres onbekend? Neem dan contact op met uw adviseur en geef het juiste e-mailadres door. U ontvangt binnen 1 werkdag nieuwe inloggegevens.
   
 • Let goed op dat u de juiste gegevens invult. Het (tijdelijke) wachtwoord kan symbolen of tekens bevatten die op elkaar lijken.

Maak in dit geval een afbeelding van het scherm waar u zich op dat moment bevindt. Stuur deze afbeelding met uw vraag naar marketing@nh1816.nl. Een afbeelding maken doet u als volgt.
 

 • iOS (iPhone/iPad):
  Druk de HOME knop en Standby knop tegelijkertijd in en laat direct weer los. De afbeelding komt onder uw foto's te staan.
   
 • Android: 
  Druk de HOME knop en de Standby knop tegelijkerijd in en houdt deze 1 a 2 seconden vast. Laat beide knoppen daarna weer los. De afbeelding komt onder uw foto's te staan.

Heeft u een Android toestel en wil de app niet opstarten? Ga dan als volgt te werk:

 

 • Ga naar: Apps > Instellingen > Applicaties > Applicatiebeheer > VerzekeringApp > Opslag
   
 • Druk op de knoppen: Gegevens wissen en Cache legen
   
 • Start de app opnieuw op

Controleer uw spambox. Staat deze niet in uw spambox neem dan contact op met uw adviseur.

U kunt uw inloggegevens wijzigen via uw profiel. Ga rechtsboven naar uw profiel

Gebruiken

Links boven heeft u toegang tot het volledige menu van de VerzekeringApp. Klikt u op het zogenaamde hamburgermenu  dan krijgt u een overzicht van alle mogelijkheden te zien.

Verwijder eerst de App en installeer opnieuw. Blijft het probleem bestaan en kunt u niet inloggen? Raadpleeg eerst uw adviseur. Loopt de VerzekeringApp vast? Stuur dan een e-mail met uw inlog- en relatiegegevens naar marketing@nh1816.nl.

Het kan zijn dat u net klant bent geworden. Het duurt enkele werkdagen om de polisgegevens in de VerzekeringApp zichtbaar te krijgen.
 

Kunt u na 10 werkdagen uw polisgegevens nog steeds niet raadplegen, neem dan contact op met de marketing afdeling via marketing@nh1816.nl.

Smartphones en tablets met Android kunnen bestanden alleen openen via een ander programma. Het toestel biedt zelf de keuze met welk programma het bestand geopend moet worden. 

 

Na het openen van het bestand kunt u het bestand opslaan. U opent voortaan het geselecteerde programma om de groene kaart offline te raadplegen.

De VerzekeringApp toont alleen de schadeherstelbedrijven die samenwerken met Nh1816 Verzekeringen. Bij schadeherstel door een van deze bedrijven betaalt u geen eigen risico.

Momenteel is schademelden voor uw bromfiets via de app niet mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw adviseur.

Een overzicht van uw verzekeringspremies kunt u vinden op uw polisblad. Uw polisblad vindt u onder de optie ‘Mijn polissen’.

De VerzekeringApp biedt de mogelijkheid om het WhatsApp nummer van uw adviseur aan uw contacten toe te voegen. Hiervoor heeft de VerzekeringApp toestemming nodig tot uw contacten. 

Bij het melden van schade (voor het bijsluiten van foto’s) of bij het opslaan van documenten zoals de groene kaart heeft de VerzekeringApp toegang nodig. Er worden verder geen gegevens uitgelezen. 

 

Weigert u de toegang tot deze gegevens, dan kunt u  helaas geen gebruik maken van deze functies.

Waarom de VerzekeringApp?

Het ideaal van Nh1816 Verzekeringen is een snelle, doelmatige en volledig papierloze uitwisseling van informatie tussen de klant, zijn verzekeringsadviseur en de verzekeraar. Daarom stellen wij klanten in staat hun polisadministratie online te beheren. Inclusief het leveren van digitale polissen.

Ook is met de unieke VerzekeringApp alle relevante informatie voor de klant mobiel beschikbaar voor iOS en Android smartphones en tablets. Wilt u uw Nh1816 verzekeringszaken ook via uw smartphone of tablet kunnen regelen? Download dan nu de GRATIS VerzekeringApp.