afbeelding van een assurantieadviseur

Assurantieadviseur

‘Alles voor het intermediair’ betekent dat Nh1816 Verzekeringen overtuigd is van de waarde van de assurantieadviseur bij de advisering van particuliere verzekeringen. In die overtuiging zijn wij één van de laatste schadeverzekeraars die het intermediaire distributiemodel omarmen en de assurantieadviseur centraal zetten. Wij geloven dat dit het goede model is als het aan komt op particuliere verzekeringen. De adviseur staat naast de klant en wij als verzekeraar staan als business partner naast de assurantieadviseur. Dat is de centrale gedachte die ons inmiddels uniek maakt. De klant die advies op prijs stelt verzekert zich immers primair bij zijn lokale assurantieadviseur en niet bij de verzekeraar. Deze adviseur geeft advies over het gehele aanbod aan verzekeringen en extra dekkingen die belangrijk zijn voor uw persoonlijke situatie. Zo weet u zeker dat u altijd goed verzekerd bent en niet teveel betaalt. 

De assurantieadviseur is uw financiële vraagbaak

Het idee van verzekeren kan dan wel logisch zijn, toch is er een hoop over te vragen en een hoop over uit te leggen. Wat is bijvoorbeeld de beste verzekering, welke verzekering past het beste bij uw wensen en welke dekking past het best bij uw omstandigheden? En hoe zit het met de verzekeringsvoorwaarden en de hoogte van de maandelijkse verzekeringspremies? Wie kan u daar beter bij helpen dan een assurantieadviseur bij u in de buurt. Hij kent uw regio als geen ander en is op de hoogte van de verzekeringsproducten die voor u belangrijk zijn!

Assurantieadviseur Nh1816
 

Het Private Label Concept

Al 200 jaar lang verzekert Nh1816 Verzekeringen huis en haard. Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een zelfstandige, onafhankelijke en coöperatieve schadeverzekeraar. In onze overtuiging verzekert een consument zich niet bij Nh1816 Verzekeringen, maar primair bij een assurantieadviseur in zijn woonplaats of regio. Die adviseert, bemiddelt, is de vraagbaak en financiële coach voor de klant. En hij bouwt en onderhoudt de relatie met de klant. Die rol en functie wordt door Nh1816 Verzekeringen ondersteunt met een Private Label Concept. In de beleving van de klant is zijn assurantieadviseur degene ‘bij wie hij verzekerd is’ en bij wie hij terecht kan bij vragen of schade. En dat idee wordt verder gevoed door het feit dat een gemiddelde consument geen merkvoorkeur bij verzekeringen heeft. Voor het beste advies over uw verzekeringen en verzekeringsproducten kunt u terecht bij een van de vele Nh1816 assurantieadviseurs in Nederland! Niet voor niets kiezen assurantiesadviseurs Nh1816 Verzekeringen al 13 keer als Beste Schadeverzekeraar van Nederland. Daarnaast zijn wij in 2020 ook nog eens uitgeroepen tot beste woonverzekeraar van Nederland.

Een assurantieadviseur bij u in de buurt

Nh1816 Verzekeringen biedt haar verzekering aan via een lokale assurantieadviseur. Onze verzekeringsadviseurs staan voor u klaar om u te adviseren over bijvoorbeeld uw Motorverzekering, Oldtimerverzekering, Inboedelverzekering, Reisverzekering of Aansprakelijkheidsverzekering. Hij kent uw regio als geen ander en is op de hoogte van de producten en diensten waar uw persoonlijke situatie om vraagt. Hierdoor kan hij het beste bepalen welke verzekeringen voor u belangrijk zijn. Verzekeren vraagt in onze overtuiging dan ook om laagdrempelige service door een mens van vlees en bloed in de buurt in plaats van met een onpersoonlijk callcenter ergens ver weg. De assurantieadviseur in uw buurt helpt u graag bij het samenstellen van uw persoonlijke verzekeringspakket. En als er een beroep op de verzekering gedaan moet worden, is hij uw belangenbehartiger en vraagbaak.

Wilt u ook graag geadviseerd worden door een assurantieadviseur in uw buurt? Vind via ons adviseurfilter een lokale adviseur!

Vind een adviseur in uw buurt