tentje op fort pampus bij zonsondergang

Woensdag 7 augustus 2024

Avonduren op Nh1816 Camping Pampus

Maak kans op een overnachting op een onbewoond eiland, namelijk Pampus! In de zomervakantie, op woensdag 7 augustus inclusief aanschuifdiner, drankjes en ontbijt.

Wat kan je winnen?

Voor twee personen een nachtje in het Mistklokhuisje óf met je gezin in tentjes op 7 augustus 2024. Er zijn naast het huisje, meerdere een- en tweepersoonstenten beschikbaar. Je geniet van een aanschuifdiner inclusief drankjes en start de volgende dag met een heerlijk ontbijt. Lees meer over de faciliteiten van deze kampeerovernachting op de website van Pampus

Actieperiode: vanaf juni tot en met 17 juli
Overnachting: woensdag 7 augustus 2024
Let op; voor mensen die slecht ter been zijn, is Pampus helaas minder goed toegankelijk.

Kans maken? Via de VerzekeringApp of Mijn-Polissen.nl

Deze winactie is bestemd voor Nh1816-leden en verloopt uitsluitend via de VerzekeringApp en Mijn-polissen.nl.

Bekendmaking winnaars in week van 22 juli 2024

De actie sluit op 17 juli. De bekendmaking is in de week van 22 juli. De winnaars ontvangen per e-mail bericht. Heb je meegedaan aan de winactie via de VerzekeringApp of Mijn-polissen.nl, controleer rond deze dagen ook je spamfilter. Ontvang je positief bericht, vergeet dan niet de door jou gewonnen campingplek tijdig via de button in de mail te bevestigen. Ontvang je geen bericht, houd dan alsnog jouw mailbox in de gaten. Bij het vrij komen van tickets maak je alsnog kans op tickets via een loting in de weken erna.

homepage van de verzekeringapp met pijl naar de knop ledenvoordelen

VerzekeringApp of Mijn-Polissen!

Activeer jouw deelname via de VerzekeringApp. Nog geen app gebruiker? Registreer eenvoudig met het e-mailadres dat bij ons bekend is!

kinderen wijzen naar fort pampus vanaf boot

Je bent verzekerd van een veilige overtocht

Nh1816 heeft bijgedragen aan de kisten op de boot waarin de reddingvesten worden bewaard. Deze nieuwe kisten zijn geplaatst onder de stoelen waardoor ze bij een noodgeval snel binnen handbereik.

het fort in fort pampus

Wat is er te doen op Forteiland Pampus?

Het Geheime Wapen van Amsterdam. Vlieg in een virtuele ballonvaart over de Stelling van Amsterdam. Laat je verrassen en stap aan boord bij Leon Mary! Hij neemt je mee in een duizelingwekkende ballonvaart over De Stelling van Amsterdam. Deze verdedigingslinie van wel 135 kilometer lang werd in de 19e eeuw aangelegd rondom de hoofdstad. De Stelling is nog steeds goed te zien in het landschap en staat inmiddels op de UNESCO werelderfgoedlijst. Tijdens de virtuele ballonvaart leer je er alles over. Een onvergetelijke ervaring!

Naar boven