foto directie Nh1816 Verzekeringen

Een succesvol en gezond 2022

10 januari 2022

Wij wensen onze adviseurs, verzekerden en maatschappelijk partners een gezond, gelukkig en succesvol Nieuwjaar! Ondanks alle coronamaatregelen ervaren wij nog steeds veel betrokkenheid bij elkaar, wat wij dit jaar verder willen versterken.

Videoboodschap directie Nh1816

Via deze video geeft onze directie, bestaande uit Lex Verëll, Cas Verhage en Rémon Chattellon, een korte update over het afgelopen jaar en de beste wensen voor het komende jaar. Er is veel gebeurd in het afgelopen jaar en er staat ook nog veel op de planning.

Indrukwekkend 2021

Wij kijken terug op een bijzonder jaar door corona en de bijbehorende uitdagingen, zoals thuiswerken en digitaal overleggen. Maar wij kijken ook terug op een zeer succesvol jaar. Commercieel gezien was 2021 zeer goed. De omzet voldeed aan al onze verwachtingen. Onze portefeuillestand staat inmiddels op € 434 miljoen, de schades vielen mee en de beleggingen gingen afgelopen jaar door het dak, waardoor wij met vertrouwen een structurele premieverlaging (tot -15%) hebben doorgevoerd voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Niet alleen de premies hebben wij positief aangepakt, ook de productvoorwaarden. De acceptatiegrens voor opstal en inboedel is verhoogd, het overstromingsrisico van secundaire waterkeringen opgenomen in de voorwaarden en veel verzekerden maakten afgelopen jaar gebruik van de covid-regeling op de annuleringsdekking van onze doorlopende reisverzekering. Bovendien introduceerden wij de nieuwe schaderegeling DSA (Directe Schadeafhandeling), met succes.

Daarnaast hebben wij vanuit Coöperatie Nh1816 ruim € 300.000 uitgekeerd aan lokale goede doelen, samen met onze local hero's, verzekerden en medewerkers. Zo zijn we samen betrokken bij elkaar en onze samenleving.

Een uitstekende dienstverlening blijft ook niet onopgemerkt. De klanttevredenheid van verzekerden blijft ongekend hoog (NPS 64). Ook danken wij alle adviseurs voor de waardering (8,8) die wij krijgen in het IPSOS onderzoek en de Gouden Lotus voor beste woonverzekeraar. Elke dag werken we hard aan onze dienstverlening. Ook in 2022 willen we die verder verbeteren.

Proost op 2022

Komend jaar gaan wij verder met productverbeteringen en de langverwachte uitrol van ons nieuwe Portaal voor adviseurs, zodat zij hun administratie nog efficiënter kunnen inrichten en hun dienstverlening daarmee verder kunnen verbeteren. Ook kijken we uit naar de start van ons nieuwbouwpand. Ten slotte blijven we ook in 2022 vanuit onze coöperatie steun bieden aan lokale goede doelen in heel Nederland, samen met onze adviseurs en verzekerden. Want samen maken we het verschil!

Naar boven