Uitreiking gouden lotus 3 mannen met bouwhelm en champagne

Nh1816 beste woonverzekeraar

25 mei 2023

Nh1816 is voor de vierde achtereenvolgende keer verkozen tot beste woonverzekeraar. Zij ontvangt hiervoor de Gouden Lotus Award. De prijs wordt in 2023 voor de achtste keer uitgereikt door het vakblad InFinance. Op donderdag 25 mei ontvingen directievoorzitter Lex Verëll, financieel directeur Rémon Chattellon en senior commercieel manager Janwillem Swart de Award van InFinance-hoofdredacteur Alex Klein.

Gouden Lotus Award

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt, een initiatief van het vakblad InFinance, worden dit jaar alweer voor de achtste keer uitgereikt. Alleen financieel advieskantoren in Nederland kunnen hun stem uitbrengen. De prestigieuze Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 2023 wordt uitgereikt in de categorieën: Hypotheekverstrekker, Serviceprovider, Woonverzekeraar, Inkomen, ORV-verzekeraar, Kredietverlener en Innovatie.

Een topverzekeraar met het hart op de goede plaats

“Voor winnaar Nh1816 Verzekeringen is het intermediair de local hero. Andersom zien de advieskantoren de verzekeraar als de held die onvoorwaardelijk voor hen heeft gekozen. Die sterke eigen identiteit, gecombineerd met ondernemerschap en wederzijds vertrouwen, vertaalt zich in een ruime schaderegelingsbevoegdheid en – mits goed onderbouwd – in maatwerkoplossingen. De combinatie betrouwbaar, degelijk en vooruitstrevend wordt meer dan eens genoemd.


De lijnen zijn kort en er is tevredenheid over de deskundig en flexibel ingestelde medewerkers. Waardering is er verder voor het ruime aanbod, de goede voorwaarden, scherpe premie en de schadeafwikkeling. De automatisering is op orde en ook de handige app wordt meer dan eens genoemd. Tot slot wordt ook de maatschappelijke betrokkenheid van Nh1816 gezien en gewaardeerd. Of zoals een adviseur het omschrijft: ‘Een topverzekeraar met het hart op de goede plaats!’(InFinance)”

Bedankt voor het stemmen

Wij bedanken alle financieel adviseurs die op ons hebben gestemd. In de categorie Woonverzekeraar 2023 waren a.s.r. Verzekeringen en Nationale-Nederlanden de andere twee genomineerden. Aan alle genomineerden en winnaars: gefeliciteerd!

Nh1816 Woonhuisverzekering

Met onze Woonhuisverzekering bieden wij een ruime dekking tegen schade door onder andere brand, inbraak en stormschade. Heeft je huis duurzame toepassingen, zoals zonnepanelen, een laadpaal of accu om opgewekte energie op te slaan? Dan zijn deze standaard meeverzekerd.

Naar boven