Janwillem Swart neemt Gouden Lotus Award in ontvangst

1 juni 2022

Voor het derde jaar op rij wint Nh1816 Verzekeringen de Gouden Lotus Award voor beste Woonverzekeraar van Nederland. Een mooie waardering door financieel adviseurs! Deze prijs werd dit jaar voor de zevende keer uitgereikt door het vakblad InFinance. Op donderdag 2 juni nam commercieel manager Janwillem Swart de Award in ontvangst, uit handen van InFinance-hoofdredacteur Alex Klein.

Winst bepaald door financieel adviseurs

Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars van de jaarlijkse Gouden Lotus Awards. Zij spreken hiermee hun waardering uit voor de prestaties, producten en diensten van hun businesspartners. Via Advieskeuze.nl konden zij hun stem uitbrengen door antwoord te geven op vragen als ‘Welke woonverzekeraar heeft de beste verzekeringsoplossingen voor de eigen woning in huis?’

Eén grote lofzang

Award-winnaar Nh1816 Verzekeringen bleek ook dit jaar weer een ware stemmagneet, volgens InFinance: “In Oudkarspel weten ze bij het intermediair waarmee wordt samengewerkt op alle vlakken de juiste snaar te raken. De lange lijst reacties die de stemmers hebben achtergelaten is één grote lofzang. De schadeafwikkeling krijgt het predicaat "uitmuntend" en onze no-nonsens mentaliteit kan rekenen op veel waardering. Andere kwalificaties waarmee Nh1816 veelvuldig wordt geassocieerd zijn: coulant, klantgericht, snel, flexibel, geen menu’s maar medewerkers, altijd bereikbaar, korte lijnen, persoonlijk en oplossingsgericht, goede automatisering en de beste voorwaarden. Je zou er toch bijna van naast je schoenen gaan lopen.”

Bedankt voor alle stemmen

Wij bedanken alle financieel adviseurs die op ons hebben gestemd. In de categorie Woonverzekeraar 2022 waren a.s.r. Verzekeringen en Klaverblad Verzekeringen de andere twee genomineerden. Aan alle genomineerden en winnaars van de andere elf Awards: gefeliciteerd!

Duurzame Nh1816 Woonhuisverzekering

Met onze Woonhuisverzekering bieden wij een ruime dekking tegen schade door onder andere brand, inbraak en stormschade. Heeft je huis duurzame toepassingen, zoals zonnepanelen? Dan zijn deze standaard meeverzekerd. In onze hechte samenwerking met financieel adviseurs zetten wij klantbelang voorop. Klanten geven ons gemiddeld een 9.1 voor service: een cijfer waar wij trots op zijn én een cijfer waar wij ons continue volop voor inzetten.

Naar boven