Rob van Os

Rob van Os benoemd in RvC van Nh1816 Verzekeringen

28 april 2018

Rob van Os is onlangs benoemd in de Raad van Commissarissen van Nh1816 Verzekeringen. Van Os is algemeen Directeur en DGA van Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantien B.V.

Van Os (1957) is zijn hele werkzame leven actief in de assurantiebranche en per 1 januari 2019 veertig jaar in dienst van Schouten Zekerheid. Waarvan de laatste 20 jaar als algemeen directeur en medeaandeelhouder. Een innovatief snel groeiend en onafhankelijk intermediair- en volmacht bedrijf met 175 medewerkers.

“Ik ben zeer vereerd dat ik gevraagd ben om commissaris te worden bij Nh1816 Verzekeringen. Een maatschappij die ik zeer bewonder om zijn onafhankelijkheid en groeistrategie en de duidelijke keuze die gemaakt wordt voor het intermediair. Ik vind het een uitdaging om de komende jaren een “klein” steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van dit mooie bedrijf”, voegt Van Os toe.

Directie en RvC onder aanvoering van president-commissaris Hein Aanstoot zijn blij met de benoeming van Rob van Os en wensen hem hierbij veel succes.

Naar boven