groep van Nh1816 collega's en samenwerkende adviseurs aan de start van HomeSport events

Sportief zijn én een ander helpen

13 december 2023

Nh1816 was dit jaar met haar lokale adviseurs betrokken bij meerdere sportieve evenementen, die in het teken staan van goede doelen.  Ook in 2024 zijn we weer actief bij een aantal van deze prachtige lokale initiatieven, mogelijk gemaakt door talloze vrijwilligers.

Staat actief zijn bij jou tussen de goede voornemens van 2024, kijk dan uit naar de volgende mooie events, doe mee en laat je inspireren.

Cityrun Heerhugowaard

De avond van Goede Vrijdag staat in Heerhugowaard traditioneel in het teken van de Cityrun georganiseerd door JCI Heerhugowaard. Samen met de adviseurs van Veldsink van 't Riet zijn we voor het derde achtereenvolgende jaar hoofdsponsor van het goedbezochte hardloopevenement. Van 't Riet motiveert haar klanten om deel te nemen samen met een dierbare. Want samen loop je leuker.

nh1816 collega's na afloopt van de Heerhugowaard Cityrun

Ijsselsteinloop

In het centrum van IJsselstein doen op 18 mei 2024 zo'n 2.000 lopers mee, jong en oud, aan de IJsselsteinloop. Samen met Werkhoven Adviesgroep is Nh1816 sponsor van de jeugdloop. Deze local hero legt in de aanloop naar het evenement de focus op het samenlopen van vader & dochter, grootmoeder & kleinzoon en andere mooie combinaties. Het doel: samen met een brede glimlach over de finish.

hardlopers tijdens de Ijsselsteinloop 2023

Stadsloop Appingedam

In het hoge noorden staat de prestigieuze Huis & Hypotheek Stadsloop 29 juni 2024 op de agenda. Samen met de adviseurs van het lokale advieskantoor Schonewille & Ter Harkel steunen we deze hardloopparel, die jaarlijks voor snelle tijden zorgt, maar ook een grote maatschappelijke bijdrage levert aan lokale goede doelen.

mensen aan de start van stadsloop appingedam

HomeSport

Wat onze adviseurs kunnen, kunnen we zelf natuurlijk ook. Schouder aan schouder bij een mooi evenement. Accountmanager Jeroen Janssen nam vorig jaar het initiatief voor Ronald McDonald Kindervallei om met een team Nh1816 collega's deel te nemen aan de 24-uurs wielerronde van HomeSport. In zijn team deden de adviseurs Gijs Ubels en Ard Geven mee die hun tijd en sportiviteit met onze medewerkers wilden delen.

NL Wandelt voor Usher

Hoe mooi is het om samen met Landman Assurantiën en Van Lunen Adviesgroep aan de wieg te mogen staan van een nieuw wandelevenement. In 2022 voor het eerst en in september 2024 gaan we voor de derde keer NL Wandelt voor Usher ondersteunen. Vanuit alle windstreken van Nederland starten wandelgroepen met als doel om naar het Spoorwegmuseum in Utrecht te lopen in een of meer etappes. Daar komen de teams, die hebben gepoogd zoveel mogelijk geld op te halen, bijeen om Usher Awareness Day samen te beleven.

cheque uitreiking tijdens Ushersyndroom 2023

Warandeloop Tilburg

Hij is net geweest, maar we kijken alweer uit naar de volgende editie van de grootste crossrun van Nederland in november. In Tilburg nemen 5.000 sportievelingen deel aan de verschillende disciplines in en om het Warandebos. Van de wedstrijden waar de atletiek top van Nederland aan meedoet, tot de belevingsloop, Urban Run, die je door de gangen van het universiteitsgebouw leidt. Nh1816 en de vier local hero's in Tilburg Storms Financiële Dienstverlening, Schipperheijn en Partners, Aarts & Van der Wouw en Zuiver Risicoadvies richten zich op de jeugd. Door onze bijdrage kunnen zeker 1.816 scholieren gratis deelnemen aan de loop.

Wij zijn natuurlijk trots dat we deze en andere mooie evenementen mogelijk kunnen maken. Onze speciale dank gaat uit naar de lokale adviseurs, die onze coöperatie bij deze initiatieven betrekken vanuit hun maatschappelijke gevoel. Samen betrokken noemen wij dat! Zien we elkaar bij een van de komende events?

cheque uitreiking bij de Warandeloop 2023

Naar boven