twee personen stappen in eurostar trein op Amsterdam centraal

Zest Magazine #10 is uit!

12 juni 2024

De tiende editie van Zest, het ledenmagazine van Nh1816, valt half juni bij de leden op de mat. Zest is een uitgave van de coöperatie en met de vele ledenvoordelen en inspirerende verhalen een zomers cadeau. Het jubileumnummer van Zest Magazine staat in het teken van avontuur.

Avontuur

Het leven zit vol met avonturen. Van je eerste bromfiets kopen tot je droomwoning. Meer dan we denken gaan we nieuwe avonturen aan en hoe fijn is het om de risico’s ervan goed af te dekken. Wat het avontuur ook is, groots of klein, het is prettig als je het vol vertrouwen aan kan gaan. In de tiende Zest inspireren we je graag om er onbezorgd op uit te gaan.

Maatschappelijk partners

Zest Magazine vertelt o.a. verhalen van onze maatschappelijke en samenwerkende partners. Zoals Stichting BOEi dat cultureel erfgoed herbestemt maar ook het verhaal van Fleur Raateland die voor het 200-jarig bestaan van KNRM met Stef Bos een jubileumnummer maakte. In Zwolle gingen we onder meer op bezoek bij Museum de Fundatie dat je nu met ledenvoordeel bezoekt. Avontuurlijk en met korting op pad? Dankzij de samenwerking met onze maatschappelijk partners, bieden we je een breed aanbod aan ledenvoordelen.

Magazine van adviseur

Zest Magazine verschijnt dit jaar in 119 verschillende edities. Het zijn namelijk 118 adviseurs die kozen om zelf een editie van Zest uit te brengen. Zij hebben een eigen cover, voorwoord en in veel gevallen ook een aantal eigen verhalen. Dit maakt Zest nog relevanter, aansprekender en persoonlijker.

Deze week op de mat

Wij geloven dat je pas echt goed bent verzekerd als je advies bij je adviseur hebt ingewonnen. Als er bij jou iets in je leven verandert, is het relevant om je adviseur even bij te praten en de verzekeringen daar waar nodig op aan te passen. Andersom is het ook fijn als je iets van je adviseur hoort. Daarom ploft deze week Zest bij jou op de mat. Als cadeau, dank en natuurlijk om de ledenvoordelen met je te delen. Zodat je er deze zomer lekker op uit kan.  

Wij en je adviseur wensen je een onbezorgde en avontuurlijke zomer! 

Naar boven